• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lisede tanisip evlenen var mi benim gibi

Diamondringg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
7
2
1
Herkese merhaba. Bu ilk basligim, aranizda yeniyim. Forumda dolanirken ask mesk gorunce girdim inceledim bende bi soruyim dedim. Biz lisede tanistik uniye beraber gidip geldik. Uni bittigi yaz evlendik, simdide 5 senelik evliyiz. Unudeyken henuz evlenmemisken evlilige hem hevesliydim hemde tereddutlu. Cinsellik acisindan biraz tereddut ettim cunku onca sene beraber oldugum kisiye ciplak gorunmek falan garip geliyodu ama evlilik yaklastikca bu cekingenligim gecti. Hic utanmadim sıkılmadım. Cok mutluyuz. Cocugumuz yok. Var mi bizim gibi lisede tanisip evlenen??

Bizim aramızda 1 yaş var. Aynı lisede de değildik. Ama lise 2 deyken taşınmıştık, eşim, babası ve kızkardeşi de komşumuzdu. Öyle tanıştık biz de...

Yaaaa ay çok tatlış konu...

Ben lise sondayken, esim benim okulumun cevresinde calisiyodu. Emniyet mensubu.. Ilk goruste asik olduk. Sonra surekli karsilastik. Ortak arkadasimiz cikti tesadufen. Tanistik. 5 yil ciktik evlendik suan 8.ayımız bitti :) yavruşlarımız torunlarimiz olursa ballandira ballandira anlaticam her toplandigimizda :)

Yaaaa ay çok tatlış konu...

Ben lise sondayken, esim benim okulumun cevresinde calisiyodu. Emniyet mensubu.. Ilk goruste asik olduk. Sonra surekli karsilastik. Ortak arkadasimiz cikti tesadufen. Tanistik. 5 yil ciktik evlendik suan 8.ayımız bitti :) yavruşlarımız torunlarimiz olursa ballandira ballandira anlaticam her toplandigimizda :)

Bende cocuklarima torunlarima anlatmak istiyorum. Cok guzel seyler bunlar. Ay gidip opesim geldi kocami

Back
X