Liseli öğrencileri Duman konseri diye kandırıp AKP mitingine götürdüler!

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.190
AKP Gençlik Kolları’nın Ankara'da düzenlediği etkinlikte salonu doldurmak için liseli öğrencilerin 'sizi Duman konserine götürüyoruz' diye kandırıldığı iddia edildi
page_liseli-ogrencileri-duman-konseri-diye-kandirip-akp-mitingine-goturduler_819425972.jpg

Miting alanlarını doldurmak için valilere talimat yağdıran AKP’liler bu sefer de Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katıldığı AKP Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğinde salonu doldurmak için öğrencileri kandırdı.

İleri Haber'de yer alan iddiaya göre, Ankara Yenimahalle Yahyalar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nden yaklaşık 150 öğrenci etkinlikte Duman konseri olacağı yalanıyla kandırılıp otobüslerle etkinliğe götürüldü.

Konuya ilişkin bilgi veren Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nden bir öğrenci etkinliğe gidip de kandırıldığını anlayan ve geri dönmek isteyen öğrencilerin güvenlikler tarafından engellendiğini belirterek, okul müdürü ve müdür yardımcısının olaya göz yumduğunu söyledi.

http://t24.com.tr/haber/liseli-ogre...diye-kandirip-akp-mitingine-goturduler,296550

şaka gibi gerçekten bi de iki zıt şey yani, musatafa ceceli, niran ünsal konseri falan diye kandırsalar neyse:KK48::KK48:

"Konuya ilişkin bilgi veren Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nden bir öğrenci etkinliğe gidip de kandırıldığını anlayan ve geri dönmek isteyen öğrencilerin güvenlikler tarafından engellendiğini belirterek, okul müdürü ve müdür yardımcısının olaya göz yumduğunu söyledi."

Öğrenciler dışarı çıkmak için biraz daha direnselermiş duman konserini değil ama dumanı izleyeceklermiş. Çocuklar biber gazına maruz kalmadan sağ salim eve döndüklerine şükrediyorlardır şimdi.

Icraate bakmak lazim duka yollar yapildi, biz ne acilar cektik zamaninda hem... Zulumler gordukkk iskenceleeer...

Önceden ekmeği karneyle alıyorduk Nancy, bu millet tüp kuyruklarını da biliyor, SSK kuyruklarını da biliyorr. Çok şükür artık eskisi gibi sıra beklemiyoruz, randevu sistemi geldi çünkü internet diye bir şey icat edildi, bilgi teknolojileri gelişti ay pardon Akp sayesinde yazacaktım :) Akp buldu interneti.

2 sene once rte ankara pursaklarda mıtıng yapıcaktı. belediye secım zamanı..
bizde havaalanına gidiyoruz.. allahım cevre yolu nasıl kalabalık anlatamam.. bissürüüü beledıye otobusu dolu yollar. ucak kacıcak.. sınırden kuduuruyoruz..
bıyandan da ıcım ıcımı yıyo.. sunların kalabalıga bak nasıl tutkunlar adamlar otobusle gdıyo dıye. :KK12:
yaklastık artık.. anammm ne goreyım her otobuste üstelik körüklü ; taş catlasın 15-20 kişi.. tüh dedım yaa yazıklar olsun..
ellerınde bayraklar afısler vs.. bıze sallıyorlar falan :KK54:
sunrooftan cıktım önce kendımı gösterdim el sallıyolar falan , sonra türk bayragını sallayıp zafer isaretı cakınca adamlar kıcını döndü bana . sonra bayaa bi hareketleşmeye başladık :oops:
basıp yakalamaya calısanlar , önümüzü kesmeye calısanlar. amaaaann..
sonuc haberlerde paso araba kalabalıgını gösterdiler ve panoromik cekımle insanları artırdılar.. hatta haber olmuştu o zman.. :cool:

Önceden ekmeği karneyle alıyorduk Nancy, bu millet tüp kuyruklarını da biliyor, SSK kuyruklarını da biliyorr. Çok şükür artık eskisi gibi sıra beklemiyoruz, randevu sistemi geldi çünkü internet diye bir şey icat edildi, bilgi teknolojileri gelişti ay pardon Akp sayesinde yazacaktım :) Akp buldu interneti.
:KK45::KK45::KK45: akepe geldi huzur geldi

Ah bunlarda bir sey miiii

11015794_838516072864848_6038394747365351362_n.jpg

tabi canım, ben akp döneminde ünv bitirdim iş buldum, ev araba sahibi oldum.
akpden önce lise diplomam bile yoktu.

inadına RTE alayına AKEPE ulannnn!!!!!!

tabi canım, AKEPEDEN önce kimin cep telefonunda 3G varmış. haydi çıksınlar da söylesinler bakalım kimde varmış. Şimdi inşiallah allahın da izniyle 5G çıkacak.

X