- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
Mrba arkadaşlar ..direkt konuya girecem geçende bir ayakkabi aldım yaklaşık 700 tl ama gelgelelimki ayağımı mahvetti benim oturduğum yerle mağaza arası uzak ve ben küçük bebegim olmasına rağmen parayi iade ederler umuduyla geri götürdüm tabiki pislikler almadılar neyse asil konu okadar yoruldum ki hem ayakkabi alırken hemde iade etcem diye tekrardan giderken...neyse aradim eşime söyledim okadar ilgisiz bir şekilde niye iade etmiyorlar napalimozamn yeni alirsin diye salak saçma bir cümleler kurup sonra teli suratıma kapatti ki kan beynime sıçradı arkadaş adama dert begendiremiyorummsj attım o zaman liste yap ben kriterlerine uygun dert edineyim diye adamda napayim bir ayakkabi için uzulcek halimiz yok ya ya neye uzuleyim neye adamın hayatı para ve ölen kardeşinden kalma borçlar ne desem aman boşver önemli olan sağlık tamm sağlıkta beni biraz dinle gecistirme sürekli dimi ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugün hiç aramadı mesela yav siz hiç küçük şeylere üzülüp esinizden destek beklemiyomusunuz yoksa benmi alinganim