Liste yapta o konulara uzuleyim

Bence esinize kizacak bir durum yok.genel olarak dertlerinizle ilgilenmeyen biriyse bilmem de bu konuda birsey goremedim.benim esim de benim bu iade degistirme islerimden hic hoşlanmaz.arasam anlatsam banane der dinlemez inan

O zaman ki konun tam olarak nasıl sonuçlandığını biz anlayamadan noktalandı.(Belki ben kacirmisimdir) hatta senin nickinden değil konundan seni hatırladım sonrasında profiline bakıp emin oldum.Sen gerçekten çok ciddi sıkıntılar yaşadin,bahsettigin kadarıyla hala da yaşıyorsun....kocandan filan medet umma alışveriş yaptığın marka ve yaşadığın sorunu şikayet var sitesinden yerel stuff gruplarına ,firmanin kendi merkezine her yere duyur.
Banlandım çünkü ifade edemedim kendimi ....esim geçende kendine en pahalı yerlerden alışveriş yapmis sonra bana dediki al bu kredi kartıni sende yap bu etek elbise güzel dedi ki toplam maliyeti 800 tl bende tabiki bütçemizi ve malimibildiğim için yapmadım üç gün sonra gelmiş diyoki eksi onbindeyim destek cikcanmi yav paran yoksa niye okadar pahalı magazalara gidiyosun sonra niye benden para istiyosun beş nüfusa bakıyorum dimi ...ben burdaki bazı arkadaşların eleştirdiği gibi olsam o kredi kartını alır hiç ederdim madem para konusunda rahatsandeki senin maasin sana ben para istemiyorum eve bakiyosun allah razi olsun

Bence esinize kizacak bir durum yok.genel olarak dertlerinizle ilgilenmeyen biriyse bilmem de bu konuda birsey goremedim.benim esim de benim bu iade degistirme islerimden hic hoşlanmaz.arasam anlatsam banane der dinlemez inan
Satıcıya diyorum ki bu benim yasal hakkim bana diyoki verin esinizle konuşayım diyor esim Yok ya bir ayakkabiyimi dert etcez olmadi yenisini al diyo kapatıyor suratıma ki en kotu satıcı bana cemkirirken yav noluyo diye eşine bagirarak konuşan bir adama duymasa bile benim duycahim sekilde bi tepki verirsin malgibi kaldim orda yoksa bana uzaktan napcak sanki bunu bende biliyorum

Satıcıya diyorum ki bu benim yasal hakkim bana diyoki verin esinizle konuşayım diyor esim Yok ya bir ayakkabiyimi dert etcez olmadi yenisini al diyo kapatıyor suratıma ki en kotu satıcı bana cemkirirken yav noluyo diye eşine bagirarak konuşan bir adama duymasa bile benim duycahim sekilde bi tepki verirsin malgibi kaldim orda yoksa bana uzaktan napcak sanki bunu bende biliyorum
Sanirim her konuda boyle ki cok sinirlenmissiniz .mesela benim esim her derdime yardimci olmaya calisir ama boyke bir konu olsa banane kendin hallet bile der cunku sinir oluyor boyle iade degisim streslerine falan.ama sen bence genel olarak bir ilgisizlik olunca bunalmissin ve sinirlenmissin

Sonuçta esin kanunları benden senden iyi biliyor,normal şartlarda hukuksal açıdan destek olabileceği bir konu varsa medet umman çok doğal.Burada KK da bile soruyoruz "su durumda ne yapayim,basvuruyu nasıl yapayım" diye....geçen ücretsiz izindeyken bana maaş yapmışlar,geri ödemem bana yapılan maaştan 1100 TL fazla hesapliyorlar.Esimde maaş mutemetligi yaptı onu aradım...ne yapacağımı söyledi gittim bu doğrultuda hareket ettim.Ama güzelim sen eşinin birincil gündeminde değilsin.Sanki boşanmışsiniz da evrak prosedürü kalmış geriye gibi...

Sanirim her konuda boyle ki cok sinirlenmissiniz .mesela benim esim her derdime yardimci olmaya calisir ama boyke bir konu olsa banane kendin hallet bile der cunku sinir oluyor boyle iade degisim streslerine falan.ama sen bence genel olarak bir ilgisizlik olunca bunalmissin ve sinirlenmissin

Aynen ayri sehirdeler ve esinin ilgisizligi surekli tek basina mucadelesi kadini uzdugu gibi sinirlendirmis dogal olarak. O da yasadigi son olayi yazinca haliyle farkli algilandi. Allah yardimcisi olsun.

Aynen öyle hocam sinirlendim patlama noktam oldu

Aynen ayri sehirdeler ve esinin ilgisizligi surekli tek basina mucadelesi kadini uzdugu gibi sinirlendirmis dogal olarak. O da yasadigi son olayi yazinca haliyle farkli algilandi. Allah yardimcisi olsun.
Evet canım bukadarda değersiz hissetirilmezki bir insan en azından bir bilgi ver para gelcek adamlar aradinda ama soyle abim buyur abim diyebiliyosan beni de dinleyebilirsin basim agriyo diyorum benimde çok agriyo disim agriyo diyorum benimdr belim çok agriyo diyo daha da sormuyo geberdinmi noldu diye ...tam bise anlatıyorum lafimi kesip rahmetlinin esini aradinmi biseye ihtiyacı var mi sordunmu yav evet evet evet herzamanda mars gibi tekrarlanmazki bu soru bise anlatıyorum dimi sana ...bunaldim artık kimine göre ajitasyon olcak ama bir insan olmek istermiya her aksam yemin ediyorum sabaha cikmayim diye dua ediyorum bunaldim bu hayattan evet kimin ne derdi var seninki dertdertmi diyenler de olcak herkesin acı eşiği gibi dayanma esigide farklı sorumluluklar tavan ama tek basima yukleniyorum evliyim ama degilim ...neyse sagol canim beni anladigin için allah razi olsun

Back
X