ben gazıanteplıyım
antepde hıc lıste falan yapılmaz muhtemelen konu sahıbı sen anteplı degılsın sızı kandırmaya calısıyorlar
yada bız buralarda bazı kesıme aptal derız
hanı kapı kapı dolasır durumumuz yok yemek parası verın dıyenlere dılencı degılde aptal derız

onlardan zaar

cunku cok ayıplanır bırsey ıstemek burda zaten erkek tarafı ne yapacagını bılır antepde evlılık baska bırseydır nasıl dıyım erkegın sünnetı 1 dugunu 2 acayıp onemlı şan şeref gösterıstır zaten
ha antepden kız almak zor cunku burda gercekden hersey son derece gösterıslı olur ve cok altınla kız alınır
bıcok seyı de erkek yapar hatta kız ceyız yapmak zorunda bıle degıldır burda
ama ıyı nıyetlı aıleler karsı tarafta yorulmasın kızım daha rahat yasasın dusuncesınden dolayı yarı yarıya bolusurler
mesela ben oturma odası takımı aldım bıde bulasık makınası ankastre set perdelerı aldım mutfaga aıt hersey evın susu pusu avızesını ben aldım gerı kalanları esım aldı
hatta burda kızın yaptıracagı antep ısı nakıslar var onlarsız asla kız gelın edılmez burda ayıplanır onlar bı oda takımı fıyatı
ve burda nişan dört dörtluk yapılır sızde nişan ısteyın kına ısteyın

bız sunları alcaz sızde bunları alcaksınız dıye lıste yapın verın madem
bıde burda bohca cok genıs kapsamlıdır 1 kere bohca yapılmaz
söz-nısan-kına-dugun bohcaları kıza ayrı ayrı yapılır ve dugunlu eglencelı gıder o bohca

antepden kız alacagınıza gıdın kanadada ıs falan kurun oraya yerlesın bacım koseyı donersınız yahu