Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic biryerde böyle sacma adet olmaz bunlar resmen sizi soymak istemis bence abiniz gelinle konusmali bunun sonu gelmez
Hem böyle islere yengede karismaz
Bravo böyle erkekler de var demekAbimin kız arkadaşı bugün beni aradı agzimdan laf almaya calisti abimi sordu böyle olsun istemezdim bizim sonumuz böyle olmamalı filan dedi.Acik acik soylemesede aralarini yapmami istedi anladigim kadariyla ama ben karışmam dedim.
Annem de abimle konustu bugün.Abim iliskisini bize anlatmaz lafi cimbizla agzindan aliriz bisey sormayin bitti ben böyle biriyle evlenmek filan istemiyorum sana gelin olmaya bana eş olmaya layik değil dedi anneme.Durum böyle.
yuhhh beee
bu kadarını ben bile istmeme bunlar baya soyguncu
Alemsin
Ben bile derken????![]()
Çok tatlısın sen ya![]()
ben kendimi her zaman bilirim adet baska bisey sömürü baska bisey cnmKendini bilmek bu galibaözeleştiri de yapıyo
Limoncu ile hemfikirizben kendimi her zaman bilirim adet baska bisey sömürü baska bisey cnm
Abimin kız arkadaşı bugün beni aradı agzimdan laf almaya calisti abimi sordu böyle olsun istemezdim bizim sonumuz böyle olmamalı filan dedi.Acik acik soylemesede aralarini yapmami istedi anladigim kadariyla ama ben karışmam dedim.
Annem de abimle konustu bugün.Abim iliskisini bize anlatmaz lafi cimbizla agzindan aliriz bisey sormayin bitti ben böyle biriyle evlenmek filan istemiyorum sana gelin olmaya bana eş olmaya layik değil dedi anneme.Durum böyle.
Yaptiklari cok ayip bisey ama ayrilmalarina nedense üzüldüm. Inanin kötü tek bir söz soylemedim abime kiz arkadasiyla ilgili ama nedense vicdan azabi cekiyorum.Annemi sakinlestirsem belki orta bi yol bulunur diye düşünüp duruyorum.Biliyorum mantiksizca düşünüyorum ama elimde değil işte![]()
canım benim yalnız değilsin.4 bileziğimi de(25gr.),setimi de düğün masraflarını da kuruşu kuruşuna kendimiz ödedik.ben de çalışıyorum.destek,paylaşmak güzel de listeyi okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor.eşime de gösterdim.inanamadık.incitmemek lazım özellikle söz aşamasında.zaten oğulları,canları yaparlar diğerine de yapmışlar.bunlar bir başka.bir de kızım kardeşini okutacak vs istekler hiç bitmez.Anam ben resmen bedavaya gitmişim
kızın kardeşini mi okutacakmışcanım benim yalnız değilsin.4 bileziğimi de(25gr.),setimi de düğün masraflarını da kuruşu kuruşuna kendimiz ödedik.ben de çalışıyorum.destek,paylaşmak güzel de listeyi okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor.eşime de gösterdim.inanamadık.incitmemek lazım özellikle söz aşamasında.zaten oğulları,canları yaparlar diğerine de yapmışlar.bunlar bir başka.bir de kızım kardeşini okutacak vs istekler hiç bitmez.
Senin durum benden vahimmiş :) ben altınlarımı falan vermedim sadece takı konusunda özel isteklerimiz olmadı ne takarlarsa dedik.milletin kızı kıymetli bizimkiler erkek tarafından daha fazla masraf yapmıştrcanım benim yalnız değilsin.4 bileziğimi de(25gr.),setimi de düğün masraflarını da kuruşu kuruşuna kendimiz ödedik.ben de çalışıyorum.destek,paylaşmak güzel de listeyi okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor.eşime de gösterdim.inanamadık.incitmemek lazım özellikle söz aşamasında.zaten oğulları,canları yaparlar diğerine de yapmışlar.bunlar bir başka.bir de kızım kardeşini okutacak vs istekler hiç bitmez.
asla pişman olma yol yakınken birşeyler netleşsin daha sonrası iyi olmuyor Allah ın takdiri ayrıca o listeyi siz vermediniz siz neden üzülesiniz başkaların cebinden geçinenler pişman olup azap çekmeliYaptiklari cok ayip bisey ama ayrilmalarina nedense üzüldüm. Inanin kötü tek bir söz soylemedim abime kiz arkadasiyla ilgili ama nedense vicdan azabi cekiyorum.Annemi sakinlestirsem belki orta bi yol bulunur diye düşünüp duruyorum.Biliyorum mantiksizca düşünüyorum ama elimde değil işte![]()
Hala bir orta yol bulma abinizi geri kazanma durumu yok. Sizinle konuşurken bile sonumuz boyle olmamalıydı diyor. Gerçekten seviyor olsaydı siz yerine abinizi arar ailem adına özür dilerim beraber kredi çeker kendimiz yaparız herşeyi dese keşke abiniz de bunu bekliyordur. Boşuna uzmeyin kendinizi tersine abiniz onu gerçekten sevmeyen birinden kurtulduğu için sevininAbimin kız arkadaşı bugün beni aradı agzimdan laf almaya calisti abimi sordu böyle olsun istemezdim bizim sonumuz böyle olmamalı filan dedi.Acik acik soylemesede aralarini yapmami istedi anladigim kadariyla ama ben karışmam dedim.
Annem de abimle konustu bugün.Abim iliskisini bize anlatmaz lafi cimbizla agzindan aliriz bisey sormayin bitti ben böyle biriyle evlenmek filan istemiyorum sana gelin olmaya bana eş olmaya layik değil dedi anneme.Durum böyle.