Listesinde Çok Fazla Kız Olan Erkek

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
33
Herkese merhaba. Açıköğretimde okuyorum. Kendi içimizde oluşturduğumuz minik bir grubumuz var. Bu grupta az kişi var ve hem dersler hakkında konuşup hem de gırgır yapıyoruz. Yaşıma yakın, birlikte sohbet edebildiğimiz biri instagramımı istedi. Oradan konuşmaya başladık. Bana aşırı samimi yaklaşmaya başladı. Lakaplar buluyor falan. Dedim ki bir listesine bakayım. Bir de ne göreyim. Aşağı indirdikçe bir sürü kız geliyor. Daha da iniyorum hep kız. E bu liste full kız. Bu durumu kendisine söyledim. Biz sanırım ayrı dünyaların insanlarıyız gibisinden. O da klasik "ya onlar beni ekledi diye ekledim aslında. kızlarla işim olmaz" tavrını sergiledi.

Kendisi bu durumu "kıskançlık" olarak gördü. Halbuki değil. Bana flört gibi yaklaşacaksa tabiiki durumu değerlendirmem gerekiyordu ve bu durum bana uymadı. Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Tavrım doğru mu oldu?

Sirf basligi okudum ve net diyorum" skor pesinde kosan erkek"

Size sadece arkadaş olarak yaklaşmıştır belki, iki hoş lakırtıya direkt instagram stalkı yapmak çok manasız değil mi? Bir de gidip hesap sormak falan? 22 yaşındasınız, kocaman insansınız artık. Kimsenin hayatı çok kolay değil, herkes bir dertle uğraşıyor. Silkelenin yaşınıza uygun hareket edin artık.

Bana nasıl yaklaşıldığını anlayabilecek yaştayım. Arkadaş gibi yaklaşsaydı bana ne derdim. Yaklaşmadı ki bana uygun olmadığını belirttim. Ayrıca sohbetin başlarındayken "instagramda neden sadece komik şeyler paylaşan sayfaları takipliyorsun? neredeyse hiç insan yok" demişti. Benim de oradan aklıma geldi, ben de onunkilere baktım. Kendimi saatli bomba gibi kurmadım yani stalk için.
Ekleme: Siz erkek arkadaşınıza "balım, güzelim,(veya tam tersi işte), senden mesaj bekliyorum, sesini duymak istiyorum" der misiniz?

Son düzenleme:
Burada çizdiğiniz profile binaen genel bir yorumdu. İnsanlarla sınırınızı çizmezseniz pek tabi size balım güzelim diyip o kalabalık listede yerinizi almanız olası.
Ek olarak çok yakın bir erkek arkadaşım var, evet 6 senedir dost olduğumuz için ara da sesini duyayım diyorum. O da aynı şekilde. Ama bu lakayt insanlar olduğumuzdan değil, yılların getirdiği yakınlığımızdan. Size de sınır öneririm

O kadar kızı tanıyor olamaz. Hepsi onu ekliyor olamaz. Adam tam bir oltacı.
Katılıyorum...
Aranıyordur. Kim düşerse artık. Kızların hikayelerine alev yağdırdığına, mesaj yazdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Keşke yüzüne vurmak yerine sessizce uzaklaşsaydın dumur olsaydı.
Ah ah... Uzaklaşmam lazımdı haklısınız
Kesinlikle. Sınırlar önemli bir konu. İyi öğrenmek ve doğru uygulamak lazım

Sevgilim kızları asla takip edemez diye ergen bir düşüncem yok ama bu durum beni rahatsız ederdi. Skor peşinde koşuyor, kızlar beni eklemiş diyerek size de yalan söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…