- 23 Mayıs 2022
- 475
- 464
- 33
Herkese merhaba. Açıköğretimde okuyorum. Kendi içimizde oluşturduğumuz minik bir grubumuz var. Bu grupta az kişi var ve hem dersler hakkında konuşup hem de gırgır yapıyoruz. Yaşıma yakın, birlikte sohbet edebildiğimiz biri instagramımı istedi. Oradan konuşmaya başladık. Bana aşırı samimi yaklaşmaya başladı. Lakaplar buluyor falan. Dedim ki bir listesine bakayım. Bir de ne göreyim. Aşağı indirdikçe bir sürü kız geliyor. Daha da iniyorum hep kız. E bu liste full kız. Bu durumu kendisine söyledim. Biz sanırım ayrı dünyaların insanlarıyız gibisinden. O da klasik "ya onlar beni ekledi diye ekledim aslında. kızlarla işim olmaz" tavrını sergiledi.
Kendisi bu durumu "kıskançlık" olarak gördü. Halbuki değil. Bana flört gibi yaklaşacaksa tabiiki durumu değerlendirmem gerekiyordu ve bu durum bana uymadı. Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Tavrım doğru mu oldu?
Kendisi bu durumu "kıskançlık" olarak gördü. Halbuki değil. Bana flört gibi yaklaşacaksa tabiiki durumu değerlendirmem gerekiyordu ve bu durum bana uymadı. Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Tavrım doğru mu oldu?