- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
- Konu Sahibi Mavilicicek32
25 mayısta ovulasyon testinde cift çizgiyi gördüm ertesi gün değerlendik o günden beri kasık ağrısı var ara ara olan sizce hamilelik olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yaptim negatif cıkti25 mayısta ovulasyon testinde cift çizgiyi gördüm ertesi gün değerlendik o günden beri kasık ağrısı var ara ara olan sizce hamilelik olabilir mi
Olsa bile çıkacağını sanmıyorum ilişkiden en erken 10 gün sonra Kanda çıkıyor daha sonra idrar da o yüzden beklemenizi tavsiye ediyorumErken gebelik testi yaptim negatif cıkti
Ozellikle tuvalet sonrasi kasiklarma ağri giriyor ve cok sık tuvalete giriyorumOlsa bile çıkacağını sanmıyorum ilişkiden en erken 10 gün sonra Kanda çıkıyor daha sonra idrar da o yüzden beklemenizi tavsiye ediyorum
Ben 3 sene çocuk için uğraştım her ay gebelik belirtileri yaşadım ne zaman hamile kaldım belirtisiz test yaptığım an olduOzellikle tuvalet sonrasi kasiklarma ağri giriyor ve cok sık tuvalete giriyorum
Adetinize kac gun var25 mayısta ovulasyon testinde cift çizgiyi gördüm ertesi gün değerlendik o günden beri kasık ağrısı var ara ara olan sizce hamilelik olabilir mi
6 günAdetinize kac gun var
Adetiniz gecsin oyle yapin daha cok erken insallah vardir
Lütfen dua edermisiniz çok istiyorumAdetiniz gecsin oyle yapin daha cok erken insallah vardir
Tabiki rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah bilirim o duyguyu kimsenin kucagi bos kalmasin bize guzel haberlerini îletLütfen dua edermisiniz çok istiyorum
Tabiki rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah bilirim o duyguyu kimsenin kucagi bos kalmasin bize guzel haberlerini îletAllah ol desin yeter insallah olevde
Dayanamayip yine erken test yaptım ve negatif sanirım bu ay da boş regle 5 gün var olsa çıkardı gibi geliyor beklicem artıkHayal kırıklığı yaşamamak için regl geçene kadar kendinizi dinlemeyin ve test yapıp canınızı sıkmayın. Hele bi geçsin regl bir iki gün testi tekrarlayın.
bekle canım ilk çocuğumda tam 3 yıl yaptım ben o testleri sonra anladım yapmamam gerektiğini. regl geçmeden belirti takip etme test yapma.Dayanamayip yine erken test yaptım ve negatif sanirım bu ay da boş regle 5 gün var olsa çıkardı gibi geliyor beklicem artık