Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tolga Bey e gidiyorum;gerçekten çok iyi bir doktorKızlar merhaba. Aranızda son zamanlarda Liv de doğum yapan var mı? Tolga Bey ya da diğer doktorlarla ilgili öneri şikayet vs. varsa yorum almak istiyorum
bir şey mi oldu bebeğinizde sonradan bi sıkıntı mı çıktıliv hastanesinde kime giderseniz gidin sevtap hamdemir kılıç a gitmeyin ... maalesef hastaları para gözüyle görüyor.. elinize bir kağıt tutuşturup okuyun diyor hiç bir bilgilendirme yapmıyor.. herşey iyi deyip yolluyor sonra bebeğin sağlıklı olmadığını öğreniyorsunuz...
ne kadara anlastınız sevtap hocayla özelden yazabılır mısınızBen de Sevtap Hanım a gidiyorum gayet de memnunum çok tatlı sevecen insanı rahatlatan bir doktor.Ne zaman arasam ulaşıyorum aklına bşr şey takılırsa o beni arıyor.Tavsiye üzerine gittim zaten.Ben doğum paketi aldım içine bebek paketi de dahil.Umarım doğumum da iyi geçer de yazarım size kızlar.
Hastane üzerinden sigorta yaptırdık sevtap hoca 8000 civarındaydıne kadara anlastınız sevtap hocayla özelden yazabılır mısınız
kendi muaynehanesınden mı anlastınız hastan uzerınden mı
Merhaba bende Başak hanıma başlayacağım. Pazartesi ilk randevumuz. Etrafımda ona giden arkadaşlar var çok tavsiye ettiler. İnşallah memnun kalırızMerhaba arkadaşlar liv de Başak Güler e giden varmı acaba?
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. teşekkür ederim cevabınız için. İnşallah memnun kalırsınız ben henüz randevu almadım. Pazartesi deneyiminizi paylaşmanızı heyecanla bekleyeceğim.Merhaba bende Başak hanıma başlayacağım. Pazartesi ilk randevumuz. Etrafımda ona giden arkadaşlar var çok tavsiye ettiler. İnşallah memnun kalırız
Merhaba başak güler e muayene ye gidecektiniz. Nasıl geçti muayeneniz? Umarım herşey yolundadırMerhaba bende Başak hanıma başlayacağım. Pazartesi ilk randevumuz. Etrafımda ona giden arkadaşlar var çok tavsiye ettiler. İnşallah memnun kalırız
Merhaba ben Başak hanıma gidiyorum.çok güleryüzlü,ilgili bir doktor.her şeyi açıklıyor,endişelerimi gideriyor.kendimi yanında rahat hissediyorum.kesinlikle tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar liv de Başak Güler e giden varmı acaba?
Merhaba bende Başak hanıma başlayacağım. Pazartesi ilk randevumuz. Etrafımda ona giden arkadaşlar var çok tavsiye ettiler. İnşallah memnun kalırız
Ben açıkçası buradan araştırıp bulmuştum Başak hanımı.kendim de memnun kaldım.liv hospital da doğum paketi yaptırdık.8 muayene,2 li tarama,4 lü tarama,ayrıntılı ultrason,kan tahlili,şeker yükleme testi,5 nst,doğum(normal sezaryen farketmiyor epidural dahil),bebeğin ilk kontrolleri dahil 7500 liraya anlaştık.doğum servisini de gezdik odalar güzel.hastanenin zaman zaman ücretsiz hamile eğitimleri de oluyor.??? Yardımcı olacak birileri yok mu