Liv Hospital Ankara

Oksimoron

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
412
462
53
Kızlar merhaba. Aranızda son zamanlarda Liv de doğum yapan var mı? Tolga Bey ya da diğer doktorlarla ilgili öneri şikayet vs. varsa yorum almak istiyorum

Mrb. Hanimlar livde dogum yapanlar varsa ne gibi hizmetleri var anlatabilir misiniz? Dogumdan önce ilgililermi ve bebis icin giydirme kiyafetleri var mi?

liv hastanesinde kime giderseniz gidin sevtap hamdemir kılıç a gitmeyin ... maalesef hastaları para gözüyle görüyor.. elinize bir kağıt tutuşturup okuyun diyor hiç bir bilgilendirme yapmıyor.. herşey iyi deyip yolluyor sonra bebeğin sağlıklı olmadığını öğreniyorsunuz...

Bende Başak Güler'e gidiyorum çok tatlı bir doktor. Bazı konularda (çatlak kremi, günlük kahve içme miktarı vb.) sorunca gayet güzel açıklıyor ama sormadığınız sürece detaylı bilgi vermiyor. Umarım her şey güzel olur :KK51:

Ben sevtap hanıma gidiyorum bir sıkıntı yaşamadım kendisinden yana gayet açıklayıcı bilgiler veriyor Detaylı bir şekilde kontrol ediyor Zaten kendisi zekai tahirde de riskli gebelik dr u idi Benim erken doğum riskim olduğu için kendisini tercih ettim...

bir sıkıntı mı oldu bebeğinizde

liv hastanesinde kime giderseniz gidin sevtap hamdemir kılıç a gitmeyin ... maalesef hastaları para gözüyle görüyor.. elinize bir kağıt tutuşturup okuyun diyor hiç bir bilgilendirme yapmıyor.. herşey iyi deyip yolluyor sonra bebeğin sağlıklı olmadığını öğreniyorsunuz...
bir şey mi oldu bebeğinizde sonradan bi sıkıntı mı çıktı

Ben de Sevtap Hanım a gidiyorum gayet de memnunum çok tatlı sevecen insanı rahatlatan bir doktor.Ne zaman arasam ulaşıyorum aklına bşr şey takılırsa o beni arıyor.Tavsiye üzerine gittim zaten.Ben doğum paketi aldım içine bebek paketi de dahil.Umarım doğumum da iyi geçer de yazarım size kızlar.

Ben de Sevtap Hanım a gidiyorum gayet de memnunum çok tatlı sevecen insanı rahatlatan bir doktor.Ne zaman arasam ulaşıyorum aklına bşr şey takılırsa o beni arıyor.Tavsiye üzerine gittim zaten.Ben doğum paketi aldım içine bebek paketi de dahil.Umarım doğumum da iyi geçer de yazarım size kızlar.
ne kadara anlastınız sevtap hocayla özelden yazabılır mısınız
kendi muaynehanesınden mı anlastınız hastan uzerınden mı

ne kadara anlastınız sevtap hocayla özelden yazabılır mısınız
kendi muaynehanesınden mı anlastınız hastan uzerınden mı
Hastane üzerinden sigorta yaptırdık sevtap hoca 8000 civarındaydı

Merhaba bende Başak hanıma başlayacağım. Pazartesi ilk randevumuz. Etrafımda ona giden arkadaşlar var çok tavsiye ettiler. İnşallah memnun kalırız
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. teşekkür ederim cevabınız için. İnşallah memnun kalırsınız ben henüz randevu almadım. Pazartesi deneyiminizi paylaşmanızı heyecanla bekleyeceğim.

Merhaba bende Başak hanıma başlayacağım. Pazartesi ilk randevumuz. Etrafımda ona giden arkadaşlar var çok tavsiye ettiler. İnşallah memnun kalırız
Merhaba başak güler e muayene ye gidecektiniz. Nasıl geçti muayeneniz? Umarım herşey yolundadır

Merhaba bayanlar bende normalde koru hastanesinde Korhan kahraman a gidiyodum ama şu an liv hospital e geçti. Orayla Doğum paketi yapıp anlaşıp doğumumu yapmak istiyorum. Liv hakkında neler biliyorsunuz size tavsiye edenler Doğum zamanıyla ilgili neler anlattı? Ankara da yaşamıyorum ve bu konuda bilgim yok memleketim olduğu için oraya gidicem Doğuma... şimdiden sağolun

??? Yardımcı olacak birileri yok mu
Ben açıkçası buradan araştırıp bulmuştum Başak hanımı.kendim de memnun kaldım.liv hospital da doğum paketi yaptırdık.8 muayene,2 li tarama,4 lü tarama,ayrıntılı ultrason,kan tahlili,şeker yükleme testi,5 nst,doğum(normal sezaryen farketmiyor epidural dahil),bebeğin ilk kontrolleri dahil 7500 liraya anlaştık.doğum servisini de gezdik odalar güzel.hastanenin zaman zaman ücretsiz hamile eğitimleri de oluyor.

Back
X