lk kez ka yanda ak oldunuz ?

KelebekAfyon

ALLAH'IM BİR MUCİZE ....
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.413
8
641
Evet KIZLAR ilk kez kaç yaşında aşık olduğumuzu hatırlıyormuyuz.....VE ADI NEYDİ.:asigim:

aama onun üstüne çoooooook aşık oldum ben ilk aş diye bir şeyi saçma bulurum bence en değerlisi son aşk ilk aşk unutulmaz derler ama unuttum bile bütün aşklarımı son aşkımı yaşıyorum.

çocukken mehmet ali ağcaya aşırı bi sevgim vardı ama aşk değildi herhalde şimdi hatırladıkça çok gülüyorum neden ağca onuda anlamadım ama aşık olmadım diyebilirim

valla benim platonik aşklarım meşhurdu, o kadar çok aşık olurdumki hangisi ilkti hatırlamıyom vallaha, tek hatırladığım adyömersinden fallar baktığım, geceleri hayeller kurduğum, evleniyomuşuz filan, ay ne komikmiş yaa :roflol:

adı aşk mıdır bilmem ama benim de kabarıktır listem...kaydirigubbakcemile2ilki ortaokuldaydı..adı cengiz di...:utangac:

bende yazayım bari.12 yasındaydım.adı zekiydi cok yakısıklıydı.bırde matematik ögretmenımdi.kaydirigubbakcemile3derse hıc gözümü ondan ayırmadan izlerdim:asigim:.matematık dersı gelsın dıye heyecanla beklerdım.o yıl dersim 5 düsmüstü karneye ya rabbi ne askmıs be:roflol::roflol:

ilkokuldaydım dahakaydirigubbakcemile2
karşı komşunun oğluna takmıştım kafayı.-tatlicadiarzu-
herkes anladıydı da bi biz birbirimize itiraf edememiştik.kaydirigubbakcemile3
çok gururluydu garip oğlan. burnu yere düşse almaz. adı murattı hey gidi günler hey.:CüvCüv: ben camdan dışar ı bakardım. o bizim apartmanın önünde tetris oynardı. laflaşırdık oradan.:roflol:
bu en masum en güzel en acısız aşkımdı.delikafadulden
sonra on sekizimde ayvayı yedim.:asigim: gittim delinin birine vuruldum.:mymeka: iki yılımıı yedi valla.:roflol: ağlaya ağlaya ayrıldık.senağlama bitti. üzerinden çok zaman geçti. mutludur inşallah:Saruboceq::içelim:a.s.

herhalde çook genç yaşta ilk aşkı tadanlardan biriyim herhal 9 yaşındaydım yaakafamçokkarıştıona da aşk denirse tabişakkıdı hem sınıf hem mahalleden arkadışımdı ama plotonik tabii mektup yazıp çantasına bile atmıştım:roflol:adı sertaçtı güzel oğlandı bee:asigim:kaydirigubbakcemile3

ayy ben daha,8 yaşındaydım, :mymeka:

ilk aşkımda 19. :roflol:abi derdim.hemde istemizdim abi demeyi :utangac:

oda benim sacımı okşar okul nasıl gidiyor ufaklık dediğinde sinir olurdum.

allahım yaa tam manyakmışım beeee. :roflol:

aklıma geliyorda şimdi kendime ne kadar gülüyorum :roflol: çocukluk işteee

ben 9 yasımdaydım aşık oldum mektuplar yazardım adı gökhandı mahallenın dılıne dolanmıstık:D

Ben lise 2 deyken ilk kez aşık olmuştum.. Adı da İkbal di.. :) Maviş gözleri vardı..

6 yada 7 ....
tam hatırlamıyorum yaşımı ama küçüktüm..
ismi hala aklımda veledin emrecandı..
aşk kanıma küçükken girmiş....girmez olaydı...şimdi kurtulamıyorum elinden...

bn ilk 10 yaşında aşık oldum.hiç unutamadım onu.hayatta en çok isteğim onla beraber olmaktı.bu hayalim 7 sene sonra gerçek oldu.şimdi 19 yaşındayım ve ilk aşkım yani çocukluk aşkımla 2 yıldır birlikteyim.öyle bi duygu sanki hiç ayrılmamışız, hep birlikteymişiz, benim yarımmış gibi. :)

bn ilk 10 yaşında aşık oldum.hiç unutamadım onu.hayatta en çok isteğim onla beraber olmaktı.bu hayalim 7 sene sonra gerçek oldu.şimdi 19 yaşındayım ve ilk aşkım yani çocukluk aşkımla 2 yıldır birlikteyim.öyle bi duygu sanki hiç ayrılmamışız, hep birlikteymişiz, benim yarımmış gibi. :)

ayy cok duygulandım seninki gercekten cocukluk AŞKIymıs bizimki neki unutuldu gitti :) Allah devamınıda böyle güzel getirir insallah :61:

Back
X