lk kez ka yanda ak oldunuz ?

16 yaşımda ve hala aynı adama aşığım !
23 yaşıma adım attım ...

Son düzenleme:
Bende 4 yaşında falandım heralde anneannemim binasında oturan bi çocuğa asıktım ama bende 7-8 yas büyüktü heralde :61: Adı Hakan'dı..
Çok aşıktım ama yaa tabi aşk denilirse..Dısarda otururken tetris oynuyordu bende gidip yanına oturmustum arkadasları cagırdı tetrisi bana verdi yanma ben gelene kadar oyna dedi bende tabi yanar mıyım hiç gözüne gireceğimya :32: geldi yanağımdan makas aldı heyecandan bayılacaktım nerdeyse leyla gibi geziyodum ortalarda bacaksız bacaksız :61: Sonra bunun arkadaslarının yanında dururken aralarında konuşuyorlardı duydum. Hakan Şeyma'yı seviyormuş dediler.. Dünyam başıma yıkıldı :43: Çocukluk işte :61:

bende 3 sene öncesine kadar ilk aşkımın ilkokul 1.sınıftaki emre olduğunu ve sonradan lisede ve ünv.te de tekrar başkalarına aşık olduğumu sanmıştım.. ünv dekinden aşık olmadığımı anladığım gibi ayrıldım.. dediğim gibi 3 sene öncesine kadar... eşimle tanıştıktan sonra gerçek aşkı öğrendim, aşık olduğum adamla evliyim. gerçek aşk çok başka birşeymiş..

çocukken çok oldum ama ilk ortaokulda sınıf arkadaşımdı.. 2. resim kursumda resim hocasıydı (evli olduğunu bilmiodum:17:) sonra da nişanlıma aşık oldum 18 yaşında :1: ilk defa bu kadar sevdim ve karşılıklı bi aşk şimdi öncekilere gülüyorum:1:

ağğğğ ağğğğğğğğ bende 14 yaşımda ilk aşkımı gördüğümde nerden bilirdimbu aşkın bana acı ızdırap olacağını tam 7 sene sürdü sonuda hüsranla bitttiii nerde onun ismini duysam içimhala cız eder:(:43:

Bende 5 buçuk yaşında aşık oldum ilk defa ve hala aynı kişiyi seviyorm.Başka kimse olmadı zaten.O benim hayatımda ilkti.İlk son ve tek aşkım...

Back
X