lk ve son...

rosebud_93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
131
0
96
Hatay
ilk kez aşık oldum!! o da beni seviyordu.. 1-2 aydır çok iyiydi arammız.. ama dün.. dün.. dün arkadaşım onla konuşmuş! birbirlerini hiç sevmediler! mafoldumben dün kavga ettiler aralrında kaldım ve sapsaçma bi nedenden enes bana küstü! ayrıldı! benim hiç bi suçum yok! niye böyle yaptı mafoldumben baya kavga etmişler..
niye kimse beni sevmiyor mafoldumben çok mu kötü biriyim? nefret edilecek sevilmeyecek birimiyim? neden ya nedenmafoldumben
BİR DAHA ASLA AŞIK OLMAYACAĞIM! erkeklere güvenim kalmadı.. hepsi aynımafoldumben

Canım kaç yasındasın bilmiyorum ama ileride karsına daha cok insanlar cıkacak. sevebilecegin aşık olacagın geride bıraktıkların ya senin için guzel bir anı yada acı birer tecrube olacak sevgiler
a.s.

sevgilinin kavga ettigi arkadasın kız mı erkek mi.. bide onlar kavga ettiyse sen niye ortada kalasınki. snin yüzünden mi cıktı kavga.. ??

arkadaşım kız..
bende hiç anlamadımki yarım saat öncesine kadar aramız çok iyiydi sonra beni o arkadaşımla görünce kavga ettik kafamçokkarıştı bunun için kavga ettiyse, bana küstüyse demekki beni sevmemiş.. mafoldumben
kavganın nedenini bilmiyorum.. yanımda tartıştılar arada kaldım.. sonra veda edip çekip gittikafamçokkarıştımafoldumben

hepimiz dedik zamanında o benim için ilk ve sondu diye :roflol:
ama şimdi gülüyorum sende öyle yapacaksın ilerde a.s

Canım kaç yasındasın bilmiyorum ama ileride karsına daha cok insanlar cıkacak. sevebilecegin aşık olacagın geride bıraktıkların ya senin için guzel bir anı yada acı birer tecrube olacak sevgiler
a.s.

17 yaşındayım.. ilk kez gerçekten sevdiğim birinin böyle yapması... gözümü korkuttumafoldumben

Canım 17 yaşında bunları yaşaman o kadar normal ki.. ışte böyle böyle büyüyeceksin, böyle insanları tanıyıp kime güvenp, kime güvenmemen gerektiğini anlayacaksın.. Hayat böyle malesef..

arkadaşınla kavga edip senden ayrılan bi insanla seninde işin olmasın bence.

ayrıca bi daha aşık olmayacağım falan deme daha iyileri çıkar karşına daha yaşın çok küçük

Şuan ki duygularınla bunları düşünüyorsun,zamanla daha iyi anlayacaksın herşeyi.
17 yaşında,çocukça davranışlar yüzünden hiçbirşey için ümidini kaybetmemelisin,yaşayacağın neler var daha..

Bu yaşta, bütün erkekler aynı gibi bir klasik cümle kullanmak ve böyle düşünmek olmaz..Keyfini çıkar yaşının, orta yol mutlaka bulunur eğer birbirinizi seviyorsanız, küs kalmamaya çalış , üstüne fazla düşme, biraz yalnız kalsın seviyorsa dönecektir sen üzülme be canım :teselli:

yaş ufak belli.
bence arkadaşınla olan sorun da büyümez.
çok görüştürme onları.
barışırsınız bi kaç güne merak etme.
hayata da küsme hemen ya..
daha neler çıkacak karşına..

evet bunları bende düşündüm aslında.. zaman geçtikçe anlıyor insan.. böyle bir nedenden dolayı böyle yaptıysa kendi bilir.. artık o istesede dönmeyeceğim:kedi: yorum yazan herkese çoooooook teşekkür ediyorum moralimi öyle düzelttinizkiiopuyorumnanaktan

aslında bir sorunum daha var... kafamçokkarıştı şu bikaç gündür kafamı kurcalıyor..
olayı baştan alsam iyi olacak:)
ne gelse başıma herkesi memnun etmeye çalıştığım için geliyor.. herkesin aynı anda mutlu olmasını istediğim için bazen kendimi boşluyorum.. bi arkadaşım var.. erkek.. gerçi kız arkadaşlarımdan farklı görmüyorum onu.. ama sanırım o bana başka gözle bakıyor.. ara ara imalarda bulunuyor bana karşı.. arada tersliyorumda.. o an geri adım atıyor ama sonra aynı.. ama bi yandan da onu kırmak istemiyorum.. ama ona karşı hiçbişey hissetmiyorum..
şu günlerde sanırım bir yandanda kendimden nefret ediyorum.. ben ne biçim bi insanım diye düşünüyorum..
çünkü kendimi ona umut veriyor gibi hissediyorum.. uzaklaşmaya çalışıyorum inede bi anlamlar çıkarıyomuş gibi geliyor.. arkadaşlığımızda iyi aslında..
off yaa.. ama karşılık verdim diyelim(düşüncesinde bile mideme kramplar giriyor..).. ya o zamanda enese haksızlık gibi düşünüyorum.. yani kavgadan 5-6 gün sonra birini bulmak...
hadi onu geçtim.. arkadaşıma en büyük kötülüğü yapmış olurum.. ne kadar rol yapsamda anlar ve kahrolur.. bu durumda ne yapmammı önerirsiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…