Llutfen bana akil verin

Ben hayatımda böyle bir şey duymadım. Kendi bacısı da sevgilisinde mi kalıyor acaba. Ya hangi köyün adetiymiş bu, bir kızın gidip sevgilisinin anasında kalması, hangi yöremizin geleneği ???? Bu ne allah aşkına.... sen de 14 Şubat mı sanıyorsun, kıyamam..... sen seviyorsun bu çocuğu belli, yoksa bu kadar kör olamazdın. Sevgi bir yere kadar. Kaç kurtul bu adamdan.

Evlenmeden, daha telefonda tanismissin, ailesinde kalman, yada sana bunun sunulması, mantikli mi.

Hem bole dusunen biri, evlenince de ailesinle birlikte yasamanizi isterse hic sasirmam.

O bence kendine eş degilde annesine babasina, yardımcı ariyor, temizlik, yemek islerinde...

cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. daha farklı görüş açılarını paylaştıkları için. zaman kısa farkındayım ama benim ilk erkek arkadaşımdı ve çok alışmıştım.

Şimdiden böyle hüküm veren bi adamdan ayrıl derim.Eşim uzman çavuş evlendiğimizden beri ayrı yaşıyoruz.Tüm görüşmelerimiz izinden izine oluyor.Eşimin ailesiyle yaşamak istemedim. Asabi bencil hiç anlaşamadığım bi ailesi var eşimin ki kendisi benden daha çok zıtlaşıyor.Böyle bi aileye gelin gitmeyeceğinin garantisi yok canım.İnan bana şimdi iyi görünenler sonra çok farklı tavırlarda olabiliyor.Sevgilinin daha şimdiden böyle ahkam kesmesi bana biraz saçma geldi.Biz asker eşleri zaten birçok zorluğa göğüs geriyoruz .Hep böyle kalmıyoruz evladımız oluyor. Hem ana hem baba olmaya evladımıza yetmeye çalışıyoruz .Sorumluluklar artıyor böyle sevgiliyken ki gibi olmuyor.sevgilin nerede mutlu olucaksan orada olmanı o şekilde yaşamanı istemeliydi. Sana değer veren bi adam bu düşüncede olmalıydı bence.İyi düşün mutlu ol

Hosttttt deseydin daha şimdiden dayatma baslamis def et gitsin hazır kusmusken nekadarda safsin bunu 14 Şubat için algilamissin daha büyük sorun gözünün önünde duruyor ara ve söyle 14 Şubat içinmi kavga çıkardın de ki öyle değilse bile ben evimden başka yerde kalmam senin olmadığın yer bana yabancı ne işim var de bitsin bu de iki dusuncemde bana sıkıntı senle olmaz de

Sence sorun 14 subat mi ?
Sen 25 yasina kadar ananin babanin yaninda büyü ama 25 yıl sonra dangalağın biri gelsin orda kalamazsin benim ailemin yaninda kalcaksin desin yok ya ?
Ne saçma bi konu ya?

Hayır bu arkadaş tamam dese, anne babası da flörtün şehir dışında; aklı sende kalmasın. Tabi git, onun anne babasında kal mı diyeceklerdi? "Senin aklın zaten kendini korumaya yetmez; tamam bizim evladımızsın ama oğlanın anne babası sana bizden daha iyi sahip çıkar. Köy yeri, havası da zihnini açar" diyeceklerdi zaar.

Ohooo bu ne be,
Mal olarak mı görüyor?
Şimdiye kadar anan baban bakmış.
Eee mandanın biri gelsin daha şimdiden!!
Annemler de kalacaksın desin..
Evli olduğunu bir düşünsene?
Camdan dışarı bakmayı bırak,
Perde bile açtırmaz böylesi.
Neyin kafası bunlar çok merak ediyorum ya.

Ailemin yanında güvende degilim ama hiç tanımadıgım bir ailenin yanında güvende olacagım fikrine kapılan bir insanın kutlamadıgı 14 şubat olsun

Amacı neydi bilemem.
Ancak hayatınızı hükmedecek biri arıyorsanız, size nefes aldırmayacak, canı istediğinde annenize gitmenize izin verecek, canı istemediğinde "kır dizini otur evinde" şeklinde davranacak bir hödük istiyorsanız hayatınızda, buyrun... Söz de yapın nişan da yapın.
Doğu görevine gidince beyfendi, siz de anasına göz kulak olur, her ihtiyaçlarını görürsünüz.
O doğu görevinden gelince de, süpürge kıvamında evde kaldığınız yerden devam edersiniz hayatınıza.

Yapmayın.
Az mantıklı olun.
Ananız-babanız sizi böyle adamların eşleri olun diye mi hayata hazırlıyorlar?
Toplayın kafanızı, dünyada sadece gördüğünüz bu insan yok.

Size siz olduğunuz için değer veren,
Fikirlerinize, hayata karşı bakış açınıza, kimliğinize saygı duyan insanlara değer verin, şans verin...
"Ben ne dersem o" kafasındaki insanları uzaklaştırın kendinizden.
"Birlikte verelim kararları" olsun düşünceleriniz.

Yazık, kendinize ve ailenize yapmayın bunları!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…