- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
- Konu Sahibi Dertlikusank
-
Şimdiden böyle hüküm veren bi adamdan ayrıl derim.Eşim uzman çavuş evlendiğimizden beri ayrı yaşıyoruz.Tüm görüşmelerimiz izinden izine oluyor.Eşimin ailesiyle yaşamak istemedim. Asabi bencil hiç anlaşamadığım bi ailesi var eşimin ki kendisi benden daha çok zıtlaşıyor.Böyle bi aileye gelin gitmeyeceğinin garantisi yok canım.İnan bana şimdi iyi görünenler sonra çok farklı tavırlarda olabiliyor.Sevgilinin daha şimdiden böyle ahkam kesmesi bana biraz saçma geldi.Biz asker eşleri zaten birçok zorluğa göğüs geriyoruz .Hep böyle kalmıyoruz evladımız oluyor. Hem ana hem baba olmaya evladımıza yetmeye çalışıyoruz .Sorumluluklar artıyor böyle sevgiliyken ki gibi olmuyor.sevgilin nerede mutlu olucaksan orada olmanı o şekilde yaşamanı istemeliydi. Sana değer veren bi adam bu düşüncede olmalıydı bence.İyi düşün mutlu olMerhabalar.3 aylik bir Erkek arkadasim var.ailemlede tanisti.bende annesiyle telefonda tanistim.kendisi uzman cavus.13 subatta bana Ben dogu gorevine gidince annemlerde kalacaksin gorevlendirmeye gidince yine orada kalacaksin dedi bende daha aramizda soz nisan bile yok daha bunlara erken konusulur ortak kalinir dedim.benim ailem koylu diye mi istemiyorsun dedi ve Beni whatsapptan engelledi.14 subatta hic yazmadi.15 subat sabahi mesaj atmaya basladi.hic cevap yazmadin.sitemli durumlar koyuyorum gorup yorum yaziyor yine cevap vermiyorum .sizce ne yapmaliyim.sirf 14 subati gecirmek icin mi Boyle sorun cikardi? Uzun oldu kusura bakmayin. Yorumlarinizi bekliyorum.lutfen bana akil verin napayim
Ne saçma bi konu ya?Sence sorun 14 subat mi ?
Sen 25 yasina kadar ananin babanin yaninda büyü ama 25 yıl sonra dangalağın biri gelsin orda kalamazsin benim ailemin yaninda kalcaksin desin yok ya ?
Merhabalar.3 aylik bir Erkek arkadasim var.ailemlede tanisti.bende annesiyle telefonda tanistim.kendisi uzman cavus.13 subatta bana Ben dogu gorevine gidince annemlerde kalacaksin gorevlendirmeye gidince yine orada kalacaksin dedi bende daha aramizda soz nisan bile yok daha bunlara erken konusulur ortak kalinir dedim.benim ailem koylu diye mi istemiyorsun dedi ve Beni whatsapptan engelledi.14 subatta hic yazmadi.15 subat sabahi mesaj atmaya basladi.hic cevap yazmadin.sitemli durumlar koyuyorum gorup yorum yaziyor yine cevap vermiyorum .sizce ne yapmaliyim.sirf 14 subati gecirmek icin mi Boyle sorun cikardi? Uzun oldu kusura bakmayin. Yorumlarinizi bekliyorum.lutfen bana akil verin napayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?