lmsz sevdam....

melisa xoxykxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
25
0
86
39
Eskişehir
BİZİM SEVDAMIZ ÖLÜMSÜZ....
Bizim tanışmamız 13 sene öncesiydi.bizim eve kiracı olarak taşınmışlardı.biz sokakta top oynayan,evde minderlerle yuva kuran,kışın karla duvarlara yazı yazan arkadaştık sadece.herşeyimizi anlatır,saklamazdık.sevgililerimizi bile söylerdik :utangac:
Dışarda okudugum için hafta sonları gelebiliyodum ailemin yanına sırnaşık şey arkadaşımlada sırnaşık şey ancak bu şekilde görüşüyoduk.seneler akıp giderken bigün askım çatıya anten düzeltmeye çıkıyo bende oan ordan geçiyomuşum ve bana aşık oluyo.bakarmısınız sen okadar iç içe oluyosun aynı ortamda bişeyler paylaşıyosun o kalksın sana çatıda aşık olsun :roflol: ikimizdede bişeyler başlamıştı ama ne o bana nede ben ona açılamıyoduk.zaman geçiyodu benim okul bitti ailemin yanına geldim bu seferde tam tersine guzum okul ve iş için istanbula gitti uzun bi zaman orda kaldı derken aynı şehirde olamıyoduk bi türlü.yinede msj larla sürdürüyoduk arkadaşlıgımızı.benim içimde yanıyodu bişeyler onsuz olmak,onu görememek artık acı veriyodu.şimdi ne diyecektim çevremdekilere,ona...sonra nasıl olduysa bıgun bı baktım kı biz SEVGİLİYİZ...herşey okadar güzel ve hayat artık daha anlamlı olmuştu ama bitek sorun vardı oda askerlik.okadar zaman birbirimize açılamadıgımız için geçmişti şimdi ise askerlik.nasıl yapıcaktım onsuz,zaman nasıl geçicekti 15 ay bitmezdiki...sevgim için hayallerimiz için geçicekti geçmek zorundaydı...bekledim 15 ay bekledim öyle zor zamanlardıki HAKKARİ de askerdi.beklemek degilde o korku bitiriyodu beni ama onuda bitirmiştik.sevgi öyle büyük ve yüce bir duyguki aşamıyacagı hiç bişey yok arkadaşlar yeterki umudunuz olsun....şimdi ben 10 senelik arkadaşımla NİŞANLIYIM.Allah herkeze böyle bi sevgi nasip eder inşallah.

aminn inş çok sevindim sevenlerin gerçk sevenlerin kavuşması için herzmn dua ederim çünkü bende o durumdayım inş herkes kavuşur hakedenler!

Back
X