Ben çok zorlanıyorum keşke başlamasaydım diye düşünüyorum bu tedaviye psikolojik olarak hazır değilmişim
Birşey sormak istiyorum persembe günü toplama olacak yumurta geliştirici iğneşerden sonra iğne batması gibi ağrılar oluyor kendimi çok rahatsız hissediyorum daha sonra çatlamayı önleyici iğne yi yaptıktan sonra bu durum geçiyor sizdede olmuşmuydu.inşallah hayırlısıInşallah bebeğini kucağına aldığında iyi ki denemisim diyeceksin
Birşey sormak istiyorum persembe günü toplama olacak yumurta geliştirici iğneşerden sonra iğne batması gibi ağrılar oluyor kendimi çok rahatsız hissediyorum daha sonra çatlamayı önleyici iğne yi yaptıktan sonra bu durum geçiyor sizdede olmuşmuydu.inşallah hayırlısı
14 15 dedi doktorKaç yumurtan oluştu ? Bazılarında fazla yumurta olunca sıkıntılar çıkıyor ortaya ohss deniyordu galiba
14 15 dedi doktor
Tmm cnm teşekkürlerDoktorunla konuş canım benim 9 yumurtam toplanmıştı ama öyle bir sıkıntım oldu mu hatırlamıyorum 6 senedir oldu ben deneyeli
Canimm tedaviler gerekli oldugu icin yapiliyo..hic bole dusunme..bende eylulde baslicam..asla diline bile dusurme..madem baslamissin tedaviye..olumsuz kelimeler kullanma kendin icin..tedavi kadar psikolojide cok onemlii bu surecte..hep pozitif olalim olurmu..guzel sonuclar alicaz insallah..Ben çok zorlanıyorum keşke başlamasaydım diye düşünüyorum bu tedaviye psikolojik olarak hazır değilmişim
Canim masallah yumurta sayinda cok guzel..birde guzel embriyolar olusursa tadindan yenmez valla...superrrr...en kotu hazir degilsen bile dondururusunn..istedigin zamanda transferini gerceklestiririsin..canini sikma sakin..14 15 dedi doktor
Çok teşekkür ler dayanmaya çalışacağımCanim masallah yumurta sayinda cok guzel..birde guzel embriyolar olusursa tadindan yenmez valla...superrrr...en kotu hazir degilsen bile dondururusunn..istedigin zamanda transferini gerceklestiririsin..canini sikma sakin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?