Loadingggggg...

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Merhaba kizlar..2 negatif denememden ve 3. Ye hazirlanirkenki elimde kalan su..once kendimizi sevcez ...yasim 39 oldugunu unutupp..tabikide sansimin az oldugunuda unutup.. o dusuk sansa sarilip hirs yapip..ve hirs bu yolda cok kotu bisey..farkina varipp..olmassada uzilmicem..cunki sansim zaten azdi diyenlerden olucam artik..bu topik..pozitif bir topik olsun lutfen..sorunlar degilde..tup bebek yolunda..olmsaadaa elimizden geleni yaptik topigi olsun..kurleri ilaclari bi kenara birakip..ki onlarinda psikolojik anlamda pozitif anlamda etkiledigini duaunuyorum..fiziksel anlamda soru isarerleri olsada..enerjimizi nasil yuksek tutarinizin adimlarini atalimm..deneyimlerimizi paylasalimm..insallah..cunki tup bebekte her asmaasinda psikoloji inanilmaz onemli...
Artik bu sureclerde normal hayatlarimiza donelim istiyorum..ayni zmanda..cok yorulduk..yoruluyoruz cunki..

Ben çok zorlanıyorum keşke başlamasaydım diye düşünüyorum bu tedaviye psikolojik olarak hazır değilmişim

Inşallah bebeğini kucağına aldığında iyi ki denemisim diyeceksin 😊
Birşey sormak istiyorum persembe günü toplama olacak yumurta geliştirici iğneşerden sonra iğne batması gibi ağrılar oluyor kendimi çok rahatsız hissediyorum daha sonra çatlamayı önleyici iğne yi yaptıktan sonra bu durum geçiyor sizdede olmuşmuydu.inşallah hayırlısı

Birşey sormak istiyorum persembe günü toplama olacak yumurta geliştirici iğneşerden sonra iğne batması gibi ağrılar oluyor kendimi çok rahatsız hissediyorum daha sonra çatlamayı önleyici iğne yi yaptıktan sonra bu durum geçiyor sizdede olmuşmuydu.inşallah hayırlısı

Kaç yumurtan oluştu ? Bazılarında fazla yumurta olunca sıkıntılar çıkıyor ortaya ohss deniyordu galiba

Ben çok zorlanıyorum keşke başlamasaydım diye düşünüyorum bu tedaviye psikolojik olarak hazır değilmişim
Canimm tedaviler gerekli oldugu icin yapiliyo..hic bole dusunme..bende eylulde baslicam..asla diline bile dusurme..madem baslamissin tedaviye..olumsuz kelimeler kullanma kendin icin..tedavi kadar psikolojide cok onemlii bu surecte..hep pozitif olalim olurmu..guzel sonuclar alicaz insallah..🤗🤗🤗alamasakta dunyanin sonu degil..

Canim masallah yumurta sayinda cok guzel..birde guzel embriyolar olusursa tadindan yenmez valla...superrrr...en kotu hazir degilsen bile dondururusunn..istedigin zamanda transferini gerceklestiririsin..canini sikma sakin..
Çok teşekkür ler dayanmaya çalışacağım 😊

Back
X