loboquick silik çizgi

isimsiz 123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
9
1
1
26
ilişki sonrası 10.gün ve 11. gün de yaptım dört testte de bu şekilde olabilir mi hamilelik sizce bunu yaşayanınız var mı ?

kuruma çizgisi mi yoksa anlayamadım
Ben bu testte çok kuruma çizgisini çıkardığını duymadım. Bende bu testi kullandım hamileyken doğru pozitif verdi. Değilken hiç kuruma çizgisi çıkarmadı. İlk 5-10 dakika içinde silik çizgi belirdiyse vardır. Sonra kurudukça belirginleşiyor çizgi. Üsteki biraz kuruma gibi duruyor ama altakiler normal gözüküyor.

siz de adete bir hafta kala yaptınız mı

daha önce hiç böyle çizgi bile olmuyordu ama 10.gün ve 11. gün arasında koyuluk farkı da yok koyulaşır sanmıştım
Bende çatlamadan 8 gün sonra yaptım ve bu marka da çoook silik çizgi gördüm 5 gün bekleyip kan verdim beta 127 çıktı bu marka güvenilir yalancı çıkarmıyor

Bende çatlamadan 8 gün sonra yaptım ve bu marka da çoook silik çizgi gördüm 5 gün bekleyip kan verdim beta 127 çıktı bu marka güvenilir yalancı çıkarmıyor
yaa teşekkür ederim yorumunuz için bende 5 gün beklemeyi düşünüyorum insan sabırsızlanıyor ister istemez

siz de adete bir hafta kala yaptınız mı
Benim de reglim gelmemişti o zaman. Tahmini 5-6 gün vardı ben ameliyat olacağım için kan verdiğimde öğrenmiştim. Testte nasıl çıkıyor diye merak edip yapmıştım bu şekilde çıkmıştı. Ama ondan önce yaptığım aylarda hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim. Bence kan verin netleşsin

Eklentiler

• IMG_9845.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 37
yaa t
yaa öyle mi aynı gibi çizgilerimiz bakalım vericem bayramdan sonra inşallah saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…