- 1 Ağustos 2016
- 101
- 41
- 18
1 sene önce burun estetiği oldum. Sonuçtan ve doktordan çok memnun kaldım. Çok doğal ve yüzüme uygun bir burun yaptı fakat bir süre sonra burnumda çok ufak bir kemer oluştu. Burnum sol profilden süper ama hafif sağa doğru o tümsek belli oluyor ve o açıdan burun ucu daha iri gözüküyor. Hatta içerden de yamukluk var diye kendisi kontrol ettiğinde de söylemişti ama ben nefes açısından problem olmadığı için sadece dışardaki o tümseği almasını talep ettim.
Doktora gittiğimde ücretsiz yapabilirz istersen dedi ama vazgeçirmek için elinden geleni yaptı. Gerek yok diye.. Ben ameliyat olmak istiyorum deyince de bozuldu sanki . Doktorların cebinden mi kesiyorlar 2. ameliyatta ? (özel hastane)
Ne bileyim yani sonuçta ilk ameliyatta yüklü bir para veriyoruz ufak bir hata da olsa 2. ameliyatı talep etmem hakkım değil mi ?
Doktora gittiğimde ücretsiz yapabilirz istersen dedi ama vazgeçirmek için elinden geleni yaptı. Gerek yok diye.. Ben ameliyat olmak istiyorum deyince de bozuldu sanki . Doktorların cebinden mi kesiyorlar 2. ameliyatta ? (özel hastane)
Ne bileyim yani sonuçta ilk ameliyatta yüklü bir para veriyoruz ufak bir hata da olsa 2. ameliyatı talep etmem hakkım değil mi ?