Benim ilk çok küçük c colemellam retractrBu arada sizin de mi ilk operasyon, şikayetiniz neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk çok küçük c colemellam retractrBu arada sizin de mi ilk operasyon, şikayetiniz neydi?
gerçekten ya kafayı yicem artıkEnfeksiyon yorumları yapılmış memet yazar için… kimseye güvenimiz kalmadı.
Benim ilk çok küçük c colemellam retractr
İnanın ben de bilmiyorum bana da burdan tanıştığım arkadaşlar söyledilermerhabalar, Memet Yazar için nerede enfeksiyon yorumları yapılmış acaba çok önemli. kendisiyle görüşecektim
3. revizyonu oldunuz mu? kime oldunuzAlparslan yıldırım 2.revizyonda benim burnumu mahvetti,hala sıkıntısını yaşıyorum ve 3.için Erkan Soylu'ya muayene aldım.Alparslandan uzak durmanızı tavsiye ederim.Çok fazşa mağdur bırakıyor arkasında ve ilgilenmıyor eğer takipçisi çok bir fenomenseniz ilgileniyor o ayrı![]()
siz kime oldunuz?Araştırdıgım dönemlere denk gelmişti yorumları güzeldi sebep bu ama şuan hiçbir doktoru önermiyorum bazen iyi başarılı gördügğmğz doktorlsrında illa yapamsdıkları vardır
neden acaba revizyon icin nurettin kıral tercih edilmiyor biliyor musunuzİlk yazdıgınız doktoru araştırdım revizyon konusunda tercih edilmiyor pek ilk ameliyatları çok güzel ancak revizyonda iyi bir doktor bakıyorum
Merhaba arkadaşlar
İki kez burun ameliyatı oldum ancak estetik açıdan asla begenmiyorum bana önerilen doktor isimiAhmet alp ancak emin olamıyorum önerdiğiniz bir doktor var mı ?
Merhaba revizyon oldunuz mu?İlk yazdıgınız doktoru araştırdım revizyon konusunda tercih edilmiyor pek ilk ameliyatları çok güzel ancak revizyonda iyi bir doktor bakıyorum
Merhaba yeniden revizyon oldunuz mu?Alparslan yıldırım 2.revizyonda benim burnumu mahvetti,hala sıkıntısını yaşıyorum ve 3.için Erkan Soylu'ya muayene aldım.Alparslandan uzak durmanızı tavsiye ederim.Çok fazşa mağdur bırakıyor arkasında ve ilgilenmıyor eğer takipçisi çok bir fenomenseniz ilgileniyor o ayrı![]()
Enfeksiyon yorumu nerde yapılmış ben göremedimEnfeksiyon yorumları yapılmış memet yazar için… kimseye güvenimiz kalmadı.
Ben de göremedim ama duydum, öyle yorumlar varmış dediler buradan tanıştığım bazı insanlar. Ben gittim görüştüm bana güven verdi. Kendisine revizyon olmaya karar verdimEnfeksiyon yorumu nerde yapılmış ben göremedim
ne zaman olacaksınız çok güzel geçer umarımBen de göremedim ama duydum, öyle yorumlar varmış dediler buradan tanıştığım bazı insanlar. Ben gittim görüştüm bana güven verdi. Kendisine revizyon olmaya karar verdim
1yıl içinde, teşekkürlerne zaman olacaksınız çok güzel geçer umarım![]()