Doğuma Hazırlık Logusa gecelık terlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

280579

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
35
0
86
46
İstanbul
Arkadaslar logusa gecelık takımı ve terlık lerınızı ıstanbulda nereden aldınız . Aramadıgım yer kalmadı bulamadım cok uyduruk seyler var.

yakın mısın bilmiyorum ama ümraniyeden aldım canım
artış marka çok güzel gecelik ve pijamaları var
benimkisi buydu

Pijama Dnyas

Avrupa yakasındayım ben canım ınternetten arastırım nerelerde var senınkıde cok guzelmıs. sagol cnm.

Avrupa yakasındayım ben canım ınternetten arastırım nerelerde var senınkıde cok guzelmıs. sagol cnm.

teşekkürler canım
ben işyerinden arkadaşlar falan da ziyarete gelecek diye böyle bişey aldım
bir de ayriyetten 1 krem gecelik daha (onu hiç giymedim)
bir tane renkli kaprili takım aldım (10 TL ye mi ne almıştım )
en çok renkli takımla rahat ettim
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

ben eminönünden bakıcam ama bulurmuyum bilmiyorum...
fiyatlar ne alemde?
bilginiz var mı?
bir de hem pijama hem gecelik mi almak lazım ki?

Ben ıkısınıde almayı dusunuyorum ama hangısı daha rahat onuda bılmıyorum acıkcası. Arkadaslar hangısı daha rahat oluyor pıjamamı gecelıkmı hangısını tavsıye edersınız.

Bence pijama takımı daha iyi.Hele hastanedeyken daha da rahat ediyorsun.Doktor kontrole geldiğinde geceliği komple açmak zorundasın ama pijamada öyle değil.Ben doğum için kendime Faik Sönmez marka eşofman takımı aldım.Doğumdan sonrada dışarda giymek için çok şık bir takım.170 liraya almıştım.Ama sonrasını düşünürseniz çok değil bence.Zaten o markaya da değer.

Arkadaslar logusa gecelık takımı ve terlık lerınızı ıstanbulda nereden aldınız . Aramadıgım yer kalmadı bulamadım cok uyduruk seyler var.

canım merhaba,hayırlı olsun eros çamaşırlarının çok güzel hamile modelleri var bakmanı tavsiye ederim,ben gecelik aldıktan sonra görüp tekrar almıştım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…