- Konu Sahibi mercan_dilara
-
Kardelencim afiyet bal şeker olsun iyi etmişin anlasın hatasını aç kalmakla...Canım üzme kendini ne halleri varsa görsünler sen yavrunu düşün boşver kaynananı ne yapmışki senden ne bekliyor aynı dert bende de var benimki uzakta ama 1 defa arayıpda sormadılar nasılsın sıkıntın varmı diye çalıştığımıda biliyorlar oğlu aradığında konuşuyor geçen gün aramış eşim yine soruyor doğumdan 1 hafta önce geleyimmi diye bende kızdım şimdimi aklınıza geldi diye ben her işimi hallettikten sonra hanfendi gelipte ne yapacaksa zaten annem yanımda sağolsun herşeyimi yaptı hazırladı oğluşumun her eksiğini aldı onlardan daha bir mendil görmedik istemiyorumda zaten onların birşeyini şimdi doğum zamanı gelip beni sinir edecek eminim ama umursamıycam en mutlu günlerimi onu kafama takarak geçirmiycem eşimede dedim beni düşünmeyeni bende düşünmem ona göre diye...Allahtan eşim anlayışlı kim ne yaparsa ona göre saygı görür dedi annesine benim eşim her güçlükleri tek başına atlatıyor kimseye muhtaç değiliz diyor eşimden Allah razı olsun hamileliğim dönemince her nazımı çekti halada çekiyor lohusalık dönemimde de bana destek olacağına inanıyorum şimdiden diyor sen yorgun olduğun zamanlar uykusuz olduğun zamanlar beşiği benim tarafıma çekeriz bakarım ben diyor bunlar küçükde olsa hoşuma gidiyor
Mercancım bebiş nasıl oldu annesi büyüyormu kim bilir ne tatlıdır şimdi o oyyy yerim onu ben Allah nazardan korusun canım
İşten çıktım anneme uğradım burada uyuya kalmışım şimdi anneciğim yemek hazırlıyor yemek yiycez kızlar eşimde gelip alır eve giderim...İnsanın annesi gibisi yok
Kendinize iyi bakın...sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?