Galiba ben panik olunca daha çok ağlıyor . Zaten almamaya çalışıyorum bi müddet sonra uyuyor .Ağlıyor diye koymamazlık yapma pusete,ağlasın biraz alışır. Sonra hiç koyamazsın. Bebek bu ağlar panik olma. Açtır,gazı vardır yada altı kirlidir:) keyfini çıkar olumsuz düşünme..
Haklısınız teşekkür ederimolur olur siz gerilmeyin nasıl olacak vs diye . olduğu kadar keyif almaya bakın..
öylemi olur böylemi derken stresten tatilin tadını çıkaramazsınız yoksa..
Umarım dediğiniz gibi olmaz çok korkuyorum böyle olacak diye. Büyük kızım denizi çok seviyor doğduğundan beri her fırsatta götürdük denize . Geçen sene Sudan hiç çıkmak istemedi. Büyük kızımdan yana sıkıntım Yok. Hala bez kullanıyoruzasla gidemezdim. oğlum 2,5 yaşında gittik. çocuk denizden korktu girmek istemedi. her yere işedikaka tuttu çok başarılı olmadı tatil. bir de 35 günlük bebek var. hiç bağışıklığı gelişmemiş, yaz sıcağı. yani sıkıntı lur.
hepsini geçtim 2 yaşındaki çocuk tatilden çok da anlamaz ki.
Gerçekten yazdığın bana biraz moral oldu. Bebeğim mememden emiyor. Ama ön sütüm çok fazla oluyor çocuk emerken boğulacak gibi oluyor . Bende sağıp içiriyorum. Dr ön süte bu sıcaklarda ihtiyacı olduğunu söyledi atmaya kıyamıyorum . Arabada sağım yapıyorum . Arabamızda mini buz dolabımız varBen 25 günlük bebekle 12 saat yol gittim temmuz sıcağında. Sık sık atletini değiştirdim, bezini değiştirdim pişmesin diye. Araba camına gölgelik al ya da tülbent falan geçir cama.
Sadece şırınga ile mi alıyor bebeğin sütü, emmiyor mu? Sadece şırınga ile alıyorsa arabaya termos buz aküsü falan alman gerekir. Ateş ölçer muhakkak olsun yanında
Umarım dediğiniz gibi olmaz çok korkuyorum böyle olacak diye. Büyük kızım denizi çok seviyor doğduğundan beri her fırsatta götürdük denize . Geçen sene Sudan hiç çıkmak istemedi. Büyük kızımdan yana sıkıntım Yok. Hala bez kullanıyoruz
Sen emzir benimkide boğuluyormus gibi olurdu .O zaman parmağimla memeyi tutup çıkarirdim bir sure sonra alışıyor.Gerçekten yazdığın bana biraz moral oldu. Bebeğim mememden emiyor. Ama ön sütüm çok fazla oluyor çocuk emerken boğulacak gibi oluyor . Bende sağıp içiriyorum. Dr ön süte bu sıcaklarda ihtiyacı olduğunu söyledi atmaya kıyamıyorum . Arabada sağım yapıyorum . Arabamızda mini buz dolabımız var
Hayır sadece 2 çocuğum var 2 yaş ve 1 aybüyük 2 yaşında, yeni doğum yaptın.bunun bide ortancası var oda 1 yaşındamı. hepsi bebektatil yapcam diye kafayı yersin
oylemi gercekten yaa. benim kizim 8 aylik. hala arabada cok oturmuyo. kucukken alistirmadigimiz icinmi acabaAğlıyor diye koymamazlık yapma pusete,ağlasın biraz alışır. Sonra hiç koyamazsın. Bebek bu ağlar panik olma. Açtır,gazı vardır yada altı kirlidir:) keyfini çıkar olumsuz düşünme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?