- 13 Ocak 2014
- 57
- 4
- 48
- 35
- Konu Sahibi zehranur123
-
Canm lohusaligin yazi kisi yok ates attiricaksin lohusa terin atesin 2 3 hafta :))kış doğumu olcağından uzun kol tercihimdir
bende pembe var cnm bebeğin kız mı?ben tesettürlüyüm hastahane de giyeceğim in önemli
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-sabahlik-takimi-pembe-hic-giyilmedi.737505/evet mümkünse görmek isterim
bnde takım var canm artış marka. çok uyguna vercem. 150 tl ye almıştım. yepyeni 3lü set. 30 tl olur
pembe takımda artış marka oda 15tl olur
gecelik relax mode 10 tl
Yazdm cnm gordn mien baştaki mürdüm pijamanın bedeninini öğrenebilir miyim.
Gördüm cnm bende çok uzun boylu sayılmam ama kilo farkımız baya var sanırım o yüzden olmaz. Ben 50 ile hamile kaldım şuan 64 um...rengi fln çok hoş ama çok bol durursada kötü olurYazdm cnm gordn mi
Cnm bde 60 kiloyq dustugumdede guydim. Bol durmaz kesin. Sadece gobege gore bolarqbilio demek istemistum. Sen bilirsin. İstersen enini olcebilirim.Gördüm cnm bende çok uzun boylu sayılmam ama kilo farkımız baya var sanırım o yüzden olmaz. Ben 50 ile hamile kaldım şuan 64 um...rengi fln çok hoş ama çok bol durursada kötü olur
Tmm com ölçersen sevinirim. Ama çok deforme olduysada uğraşma hiç. Fiyatı neydi onun. İyi geceler...Cnm bde 60 kiloyq dustugumdede guydim. Bol durmaz kesin. Sadece gobege gore bolarqbilio demek istemistum. Sen bilirsin. İstersen enini olcebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?