lohusa kadina (gebelik sonlandirma) anne mi bakmalı kayınvalide mi?

Benim gebeligim sonlandirildi bebeğim malesef melek oldu :KK43: onun üzüntüsü yetmiyomus gibi esim annemlerdr 5 gun kalmama izin vermedi. SimdI kaynanam evimde. Annem esimim yaninda hadi ben bakiyim bikac gun dedi kaynanamda evimiz yok mu bizim dedi. Kaynanamin evide bizim evin yaninda heralde bizim ev bizim degil kendinin neye uzulecegimi kizacagimi sasirdim. Esime bu durumu nasil aciklayanilirim yada ikna edebilirim. Kaynanamim yuzunu dahi gormek istemiyorum nefret ediyorum ondan

Neden esin izin vermedi annende kalmana. Canim yine kendi evinde kal belki annen ve ya kaynanan evinde sana bakabilir annenin illa da evine gitmene gerek yok. Annen gelsib senin evine ama sonucta zaten kaynanan varmis evinde

Neden esin izin vermedi annende kalmana. Canim yine kendi evinde kal belki annen ve ya kaynanan evinde sana bakabilir annenin illa da evine gitmene gerek yok. Annen gelsib senin evine ama sonucta zaten kaynanan varmis evinde
Oyle takıntıları var sanirim. Annemin evi bize biraz uzak gel git zor olur. BEnim asil kizdigim nokta kaynanamin o anda evimiz yok mi bizim demesi anneme. Sanki annemin evi el evi beni kaynanam dogurdu. evleri yok mu dese gene anlayacagim

Eşinin annenlerde kalmana izin vermemesi büyük saçmalık hiç mi söz hakkın yok senin.. Illa ki birinin bakmasını sa anlayamadım aslında, kendi evinde eşinle daha rahat olmaz mısın?

bu durumda kimsenin bakmasına ihtiyacınız yok.evde kendi kendinize bakabilirsiniz.

başın sağ olsun allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bebeğin kaç haftalıktı sezaryen olmadıysan sana birinin bakması şart değil bence hele de istemedigin birinin bakması ..

Oyle takıntıları var sanirim. Annemin evi bize biraz uzak gel git zor olur. BEnim asil kizdigim nokta kaynanamin o anda evimiz yok mi bizim demesi anneme. Sanki annemin evi el evi beni kaynanam dogurdu. evleri yok mu dese gene anlayacagim
Aman canim uzulme sen bosver kaynana iste illa bi uyuzluk yapcak psikolojini moralini yuksek tut. Cabucak iyles kendine dikkat et kafanida yorma

başın sağ olsun allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bebeğin kaç haftalıktı sezaryen olmadıysan sana birinin bakması şart değil bence hele de istemedigin birinin bakması ..
Allah razi olsun 22 haftalikti bebegim. Normal dogumla oldu. Suan iyiyim bi sıkıntım yok buyukler illa annende kal sen lohusa sayilirsin dedikleri icin kalmak istedim 5 gun falan ama kaynanamla esim oyle cikistilar daha da moralim bozuldu :KK43: annrmi kendi evinde indirdik eve geldik esim kaynanam ben. Kaynanam kendi evine gitmiyo burda kaliyo suan zoruma gitti benimde annemi orda birakip kaynanamla gelmek

Arkadaslar Lohusa kadına sizce annenin bakmasimi uygun olur kayınvalidenin mi?
Annen anlayışlı biriyse annenin bakması uygun olur. Ben senin yerinde olsam eşime ben lohusayım, kanamam olur, rahatsız olurum annene ayıp olur, rahat edemem falan derdim. Ben eşime bu şekilde söylemiştim doğumdan sonra annemde kalırım diye, o da nerede rahat edersen orada kalman doğru olur tabi demişti ama annem beni istemiyor. Kaynananda kal, bi de kocanın geleni gideniyle uğraşamam ben, onlar çok kalabalık dedi.... :KK43:

Allah razi olsun 22 haftalikti bebegim. Normal dogumla oldu. Suan iyiyim bi sıkıntım yok buyukler illa annende kal sen lohusa sayilirsin dedikleri icin kalmak istedim 5 gun falan ama kaynanamla esim oyle cikistilar daha da moralim bozuldu :KK43: annrmi kendi evinde indirdik eve geldik esim kaynanam ben. Kaynanam kendi evine gitmiyo burda kaliyo suan zoruma gitti benimde annemi orda birakip kaynanamla gelmek
ALLAH Sabır versin canım sakin ol bol bol dua et 2 gün idare et sonra ben iyiyim dersin gider..

Asıl sorunun kimin bakacağı değil, eşinin ve annesinin davranışları. Çok geri kafalılarmış,seni kendi malları gibi görüyorlar.

X