Lohusa kafası

Yapmayın yemek

Her şeye yeten Kv akşam eşinizin önüne yemek koysun

Girin odaya çıkmayın

Bulaşık çamaşır yığılsın

Hiç olmazsa gider siz de kendinize kadar yaşarsınız

Psikolojik yonu de var dogru haklisin. Iyi hissediyorsa gerek yok diye dusunuyorum ben o yuzden dedim.kendimi hatirliyorum da annemle tam dinlenecez cat kapi her dakka gelen olurdu her allahin gunu. Bikmistim yeminle :)
Evet canım kendisini iyi hissetmesi ile alakalı tamamen bu durum bende o kapı calmalarndan çok sıkılmıştm onunda etkisi de var tabi ayrıca çok zor bir doğum yaşadığım için her gece tekrar tekrar doğum yaparken rüyalar görüyordum haliyle kafa kalmadı iyi toparladım kırmadan ama şimdi havalar güzel bu ayda doğum yapmış olsaydım herhalde evde durmazdm ... Şimdi de tosunumu alıyorum geziyorum oh mis

Senin gibi insanlara hayranim.İnsallah bende boyle olurum

Tabiki git.niye 40 gün bekleyeceksin ki.ben 3 günlükken bebegimle caybahcesine gidip acikhavada oturmustum 1-2 saat.10 günlükken de baya baya geziyordum zaten.eve tikılmaya gerek yok.ama dediğin gibi lohusayken berbattim çok zor lohusalik

Bütün gün evlilik programı izliyor,bir de benden yemek bekliyor.evine gönderemiyorum sağolsun kocama kalsa herseye kayınvalidem yetişiyor öyle de oyuncu bi kadin
Durma cabuk gonder..aynisi benim dogum da oldu...haftasinda gonderdi esim..yoksa kavga cikartacaktim...

Iki kizim da kis bebegi ona ragmen eve tikilmadim. Ilk zamanlar da dahil ara ara gezmelere gittik hatta geçen aydan beri 2 aylik bebegimi de alip ablasini yuzmeye goturuyorum bazen sut sagip anneme birakiyorum.Evde durursan kafayi yersin

40 ı çıkınca ne oluyor ki... Bu kültürel bir şey. Yoksa 40 günlük çocukla 10 günlük çocukta büyük değişiklikler olduğundan değil... Benim bebeğim olsa kapalı ve kalabalık alana sokmam. Çok gürültülü yerlere filan sokmam. Herkesin kendi bileceği iş, ama 40ı çıkmak denilen şeyin herhangi bir koruma özelliği yok, bunu bilin.

1 haftalik bebek birakilirmi kaynanaya
Bence kendi ile gotursun yemek isi oyle yarim saatlik bisey degil

kendisiyle götürürse rahat edebileceğini düşünmüyorum
konu sahibi bunaldım demiş bebeksiz bir etkinlik daha iyi olur bence
bir haftalık bebekle dışarı çıkması bence uygun değil

bir işe yaramıyorsa kalmasının da bir manası yok bence fazladan yük sana.
o olmasa belki sen de çocuğun uyuduğunda yatarsın,belki o gün yemek yapasın gelmez atıştırırsın eşine söylersin dışardan yersiniz vs. ama bu şekilde dinlemezsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…