• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusa kafası

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Yarın 11 günlük oluyoruz kismetse akşam bir yere davet edildik yemeğe sizce gitmeli miyim gitmemeli miyim..40ı bekle diyor çoğu kişi ama ben iyice bunaldim sanırım herseye agliyorum falan kaynanam sagolsun 10 gun daha yanimizda kalacakmis bir ise de yaradigi yok yemek bile yapmiyor uyuyor koca gun.konuşma desen o da yok muhabbet etmiyor.delirmek uzereyim.Bu lohusa kafası çok farklı biseymis

Yarın 11 günlük oluyoruz kismetse akşam bir yere davet edildik yemeğe sizce gitmeli miyim gitmemeli miyim..40ı bekle diyor çoğu kişi ama ben iyice bunaldim sanırım herseye agliyorum falan kaynanam sagolsun 10 gun daha yanimizda kalacakmis bir ise de yaradigi yok yemek bile yapmiyor uyuyor koca gun.konuşma desen o da yok muhabbet etmiyor.delirmek uzereyim.Bu lohusa kafası çok farklı biseymis
bence git. kv ni evine gönder. madem bir işe yaramıyor durmasında bir mana yok.

Bu loğusa kafası değil :)

Bi işe yaramıyosa neden yanında kalıyo ya kendin başkasına git o evine dönsün yada söyle " herşeyi ven yapıyorum senide rahatsız ediyoruz evine gidebilirsin düzenin bozuldu" de kibarca kov.

Yemeğede gidebilirsin 40 beklemek mi kaldı

Bi işe yaramıyosa neden yanında kalıyo ya kendin başkasına git o evine dönsün yada söyle " herşeyi ven yapıyorum senide rahatsız ediyoruz evine gidebilirsin düzenin bozuldu" de kibarca kov.

Malesef gidecegi yok biraz söyler gibi oldum da 20 gün kalacagim diyor.ölür müsün öldürür müsün

Bütün gün evlilik programı izliyor,bir de benden yemek bekliyor.evine gönderemiyorum sağolsun kocama kalsa herseye kayınvalidem yetişiyor öyle de oyuncu bi kadin
e ozaman sabret. elbet gidecek. yada logusayım kimseyi cekemiyorum kocacım sende annende bir zahmet gidin yalnız kalmak istiyorum de :D
ya böyule degil tabi ama eşine annein artık kalmasına gerek olmadıgını kendini cok iyi hissetgini filan söyleyip yag bal tatlım diyerek kanına girip annesini göndermesini isteyebilirsin :)

Gecmis olsun
Kendini iyi hissediyorsan cik
Ama 40in cikana kadar yanliz kalma

kaynananız bebeğe baksın siz de gidin yemeğe

bizde hamile kadini 40 gun yanliz birakmazlar rahatsiz edilmesinler diyeymis lohusa kadinla yeni dogan cocuk yanliz birakilmazmis

Tam tersi yalniz biraksinlar 40 gun nedir yahu. Toparlansin iyilessin diye o adet sacma seyler icin degil de. Iyiysen git sana da degisiklik olur aman gittigin evde hasta falan olmasin da. Nolcak yoksa ben 5 gunluk disarida gezdim :)

40 o bekleme Ama 11 gün de yemeğe gitmek için çok erken. Yarım saat çıkıp gelsen iyi de yemeğe gittin geldin 3 saat sana bu ilim eziyeti 6-7 saat

Tam tersi yalniz biraksinlar 40 gun nedir yahu. Toparlansin iyilessin diye o adet sacma seyler icin degil de. Iyiysen git sana da degisiklik olur aman gittigin evde hasta falan olmasin da. Nolcak yoksa ben 5 gunluk disarida gezdim :)
Canım yalnız bırakilmama olayı tamamen psikolojik yönden.. bazı insanlar lohusa depresyonu geçirebiliyor ki yaşadım çok kötü bişey kimse yaşasın istemem çok zor günler geçirdim 1 ayda zor toparladım kendimi iyi ki annem varmış kim bilir ne hale gelirdim... Konu sahibi arkadaş sende çık gez, evde dur dur daha kötü olur insan ben kışın doğum yaptığım için bunalıma girmiştim evden çıkamadığım için havalar güzel tadını çıkar yavrunla

İlk 40 günde rakı balığa gitmek, kahvaltıya gitmek, avmye gitmek gibi absürd şeyler dahil tam 18 kez dışarı çıktım. (Çıkma dedikleri için saydım)

Ki aralıkta doğurdum, direk kış bebeği.

Delirmediysem sebebi bu ve en baştan çocuğuma yalnız bakmaktır.

Topla pılını pırtını çık hava al, gez dolaş, lohusalığın tadını çıkar.

Emzirmen mi gerekiyor, kap örtüyü. Mama mı veriyorsun, her yer su zaten ama termosta kendi suyunu götür. Oldu bitti.

Hepsi hu ra fe inanmayın gitmek istiyorsanız gidin

Canım yalnız bırakilmama olayı tamamen psikolojik yönden.. bazı insanlar lohusa depresyonu geçirebiliyor ki yaşadım çok kötü bişey kimse yaşasın istemem çok zor günler geçirdim 1 ayda zor toparladım kendimi iyi ki annem varmış kim bilir ne hale gelirdim... Konu sahibi arkadaş sende çık gez, evde dur dur daha kötü olur insan ben kışın doğum yaptığım için bunalıma girmiştim evden çıkamadığım için havalar güzel tadını çıkar yavrunla
Psikolojik yonu de var dogru haklisin. Iyi hissediyorsa gerek yok diye dusunuyorum ben o yuzden dedim.kendimi hatirliyorum da annemle tam dinlenecez cat kapi her dakka gelen olurdu her allahin gunu. Bikmistim yeminle :)

Yapmayın yemeği falan. Acıkınca kendinize verin sipariş kapıya gelsin.

Back
X