Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar e-bebek sitesinde hazır pakette kullan at depend emici kilotlardan gördüm hastane için sizce kullanışlı olur mu bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
bende şimdi baktım,çok kullanışlı gözüküyor,hasta bezine göre daha iyi duruyo....
Ben kullandımm canım okadar rahat ki hasta bezinden daha kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim..
ben almistim ama sezeryan olunca pekte isime yaramadi
normal dogumsa almanizi tavsiye ederim
Normal kilot büyüklüğünde cok rahat bi pakette 10 tane var yanlış hatırlamıyorsam ben zaten ilk 10 gün falan kullandım onu sonra normal bebek bezi kullandım dikişlerim düştükten sonra
ondan ziyade cok kanama olmadi diye gerek gormedim yoksa cok esnek dikise gelsede rahatsiz etmiyor
Kanama bağlı canım haatanede 3-4 tane gider cok kanaman olursa alırsın sonradan benim fazla olmamıştı o yuzden bi palet yetti
Kanama bağlı canım haatanede 3-4 tane gider cok kanaman olursa alırsın sonradan benim fazla olmamıştı o yuzden bi palet yetti
bir tane alsak iyi olur aslında
ücretlerinede bakmadım pahalı bişey mi acaba
Arkadaşlar konuyla alakası çok az ama benim ilk hamileliğim tecrubesizim. Doğumdan hemen sonra mi geliyor bu kanama ? Birde özel bisey almak mi gerekiyor normal adette kullandığımız pedler yeterli olmaz mi ?Yok cok pahali degil 20 tl civari bir ucreti vardi cnm