Aynen neredeyse kadindan once geleceklermis eveyeğen, olmuş tabiki gelecek ??? pandemi dönemindeyiz bu bir , 2. si geliyorsa tek gelsin sevgilisinin işi ne ? ayrıca kadın hastaneden yeni çıkmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen neredeyse kadindan once geleceklermis eveyeğen, olmuş tabiki gelecek ??? pandemi dönemindeyiz bu bir , 2. si geliyorsa tek gelsin sevgilisinin işi ne ? ayrıca kadın hastaneden yeni çıkmış.
Herkes bebegi dusunuyor annenin agrisi sancisi ruh hali umursanmiyor. Dogru soylemis konu sahibi. Hamileyken de kadinin el ustundr tutulmasi karnindaki bebek hatrina. Dogum yapinca gercek kabak gibi su yuzune cikiyorBen bu cümleye anlam veremedim. Doğum yapınca dünyanin senin etrafında döneceğini mi zannediyordun?
Yeğen görmeye gelmesi tabu ki normal.ama eve geldikten 1 saat bile geçmeden karşımda yqbanci birini görmek çok da hoş olmadi.Ailecek kizla tanışmışlar da ciddilermis bizimle de tanıştırmak istemişler.Tamam ama o gün olması ne kadar münasip
Benim kayınvalidem sevecen, şefkatli, iyi huyludur. Yine de olmadı.Yeni dogum yapmis bir kadinin yaninda kayinvalidesi, eger ki cok sevecen sefkatli ve iyi huylu biri degilse,hic gelmesin. Destek degil kostek olur. Sahsen ben asla istemem.
En iyi kayinvalide olmayan kayinvalide o haldeBenim kayınvalidem sevecen, şefkatli, iyi huyludur. Yine de olmadı.
Şanslıyım, saygılıdır çok. Ama bebekle sadece anne ve babanın ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Tamamen iyi niyetle o kadar çok karışıyordu ki anlatamam. Doktorun yanımda kırk gün baharatlı yeme dediğini duydu. Her yemeğe tepki veriyordu onu yiyemez bunu yiyemez doktor yasakladı diye. Sanki ben bilmiyorum. En son sucuk yiyecekken “benim canım çekti diye aldılar, yiyeceğim bunu” diye bağırdığımı hatırlıyorumEn iyi kayinvalide olmayan kayinvalide o haldekimse insanin annesi gibi olmuyor. Bunu biliyordum ama evlenince cok daha iyi anladim. Benim kayinvalidem sevecen degil sefkatli degil ve cogu zaman da iyi huylu bulmuyorum. Siz yine de sansliymissiniz.
Fazla ilgi de boguyor haklisiniz. Hele ki oyle hassas bir donemde. Yalniz kayinvalideniz cok tatliymis yaŞanslıyım, saygılıdır çok. Ama bebekle sadece anne ve babanın ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Tamamen iyi niyetle o kadar çok karışıyordu ki anlatamam. Doktorun yanımda kırk gün baharatlı yeme dediğini duydu. Her yemeğe tepki veriyordu onu yiyemez bunu yiyemez doktor yasakladı diye. Sanki ben bilmiyorum. En son sucuk yiyecekken “benim canım çekti diye aldılar, yiyeceğim bunu” diye bağırdığımı hatırlıyorum
Allah’ım her şeyi ama her şeyi o yapmak istiyordu. Bebek ağlayınca benden önce kalkıyordu tin tin arkasından gidiyordum. Bebeği benden çok sahiplenmişti. Kabus gibiydi.
Kötü olduğundan değil, onun oralarda lohusaya öyle bakım verildiğinden bunu iyi sanıyordu.
Her şeyi ikimiz hallederiz yardım istemeyelim kimseden diyorduk eşimle ama gelince git diyemedik.
Benim sınır koymayı henüz bilmiyor olmam da tuz biber ekti.
Of yazarken bile kötü oldum.
Lohusanın yanında kalacak kişi bilgilendirilsin yardım istenmedikçe karışmayın diye ya.
Tatlıdır ya sağolsunFazla ilgi de boguyor haklisiniz. Hele ki oyle hassas bir donemde. Yalniz kayinvalideniz cok tatliymis yabenimkini dusununce ne bileyim. Benimki cok sevgisiz.