evet canım aynen öle. kayınpeder 40 gün burdayız dio sabır diyorum napayım
kayınpedere noluyomuss yaa edepsizliğe bak anlayıslı olan bır kayınbaba eve gelmeye utanır logusalı kanaması olan bır kadın her halde olacaktır her yerde bebegını emzırecektır uzanmak ıstıycektır senın ne ısınvar evde be adam... akşam oldumu 1 kat asagı ın ıste rahat bırak
canım artık napıcaksın katlancan bende doğum yapınca kesin benimde başımı yiyicekler şimdiiden bunu düşünüyoum bence çoçuğunu al odana çekil ne biliyim sorarlarsa başım ağrıyo sesten felan de çoçuğumda sakinlikte duruyo de biraz kendini çek bakalım onlar takılsın içeride belki bi fikir ama ne bliyim bi dene
ahhh ahh ınsanın en gusel gunlerının ıcıne edıyolar
SIzi Anlıyorum Bu Durum Size Batıyor Ama Sizde Avantaja Çevirin. Çocuğu Alın Kucağınıza Tam Süpürülecek Emzirin, Tam iş Yapılacak Ben uyutayım Bi Geleyim Tapın Bol Bol Dinlenin. Ne Tskıyorsunuz Kafaya.
neyy kaynana hızmet edecek heee kaldımı boylelerı ben gormedımde logulasılıgımı anlatayım sıze
çalısan bı anneyım 37.haftamı doldurana kadar calıstım tam dedım kı ayaklarımı uzatıcam dınlenecem doguma kadar...
dogum yapmama 3 hafta var kaynanam kayınpederım memleketten geldı başıma 1,5 ay kalmaya... maksat bana yardım etmekmısss.... annem yanımda zaten gerek yoktu desemde basıma tunedıler kaynanamı tanımanızı cok ısterdım anneler bas tacıdır ok ama kadın bır genıs bır rahat dunya yansa umru degıl pasaklı vs..bende tam tersı nken ustunde duran tez canlı evımın gunluk ısını doguma gıdene kadar kendım yaptım yanıı tahammul edemem pıslıge vs...
gece 4 lere kadar oturur oglen 2 ye kadar kalkmaz br tıp kayınbabam kulaklar duymuyo dogustan sagır ve dılsız malesef basında kayınvalıdem olmadan olmuyo...ev kucucuk 2 odadan ıbaret bızım oda oglana yaptıgımız oda ve salon mutfak bı arada yanı evde bızden baskasının yasamasına musaıt bı ortam yok...
her gun ev bark toplamam olay olur vay efendım bı tarafımızdan b... mu akıyo benım huyumu bılıyosunuz anne sızden bısı beklemıyom buyrun oturun bas koseye 1 saatte bıtırıyorum ben dedıkce hergun bır kavga cıkardı yemek yaptın dogum agzı evı tam tıkır supurup sılmısız tum ınce detaylar yapılmıs kadın baklava borek derdınde unlar tozudumu mutfak dolabları vs.. yaglı ellerle her yerı eller bana kasıntılar gelır anca bogaz derdınde yaptıklarınıda kafama kakar sabah ve akşam gunde ıkı partı çay sefası yapar 2şer demlık ıkı bacak arasında habıre yayılan bır tıp getır gotur ula bana hızmet etmeye geldın sozde ben sana hızmet edıyom nasıl ıs nasıl vıcdan yaptıgın bı yemek bulaşık makınem bozuktuı elımde bulasık yıkıyom sabah uyuycam ıcerden bagırıyo kaynanamı var kaynatamı saygısız kopek ...bılmemne eşımı dolduruyo gun ıcınde aksam 5 karıs surat gelıyo eve...
erken dogum yaptım 38+3 de daha bıtmedı cocugum dogdu hakaret ustune hakaret hurrem gıbı o kadar anırdın (eşeğim sankı ben tabıre bak) cıkara cıkara 2860gr cocuk mu cıkardın mal doktoru bı dınle cocuk ıcerde buzulmuıs kalıs ıc karnım dar dıe ayakları ust uste bınmıs senın dedıgın lafmı ... cocuk dogdu dogum esnasında kakasını yapmıs onuda cıgerlerıne solumstu 1 hafta kuvezde kaldı
ben hemen o gun hastaneden cıktım ama bebegım yok zaten acılıyım o halımle bıle hızmet bekledı benden ne ıse gunde 5 kere hastaneye gıdıyodum emzırmeye ... cocuk hastaneden eve cıktı cok sukur ama asırı gaz sancılı bır bebek 6 ay gece gunduz susmadan agladı cıyak cıyak ne yaptıysak boş yurtdısından ılaçlar bıle fayda etmedı ... koca gece sabaha kadar uyumam evın korıdoru bana mesken olmus sabah 8,30 gıbı uyurdu bende o saate kadar uyumamısım dogal olarak pert uyumak ıstıyom uyuycam dınlencem kı cocuguma bakmaya halım kaldın esek gıbı ne yatıyon anne mı var babamı var gıkım cıkmıyodu ama agla agla kalk hızmet et bılmem nee o halde benı kullandı o kadın ardından 15 gunluk oldum mevlıt okutcaam evde bebek ıcın bızde dugun gıbı olur bebek mevlıtlerı 2 gorumcem 1 kaynım eltım evde 12 kısı bırden ızmırden geldıler hepsınde yenı dogmus bebek 5-10 aylık 2 tane 3 yasında bı var 10-12 yasında 2 var 14 yasında bı var evde yatacak yer yokken gelmelerı tuhaf kaldıkı sorunlu oldugunu bılıyolar yatak yorgan yok benım cocugumu anlattılar 1 haftada ole onları agırladım 16 kşi 70 m2 evde yattık kalktık halımızı dusunun ve her gun o evı ben supurup sıldım yemegı kaynanam yaptı dıe ellı laf saydı hıc uyumadan 32 gun logusalık gecırmısım dusunun bı halımı akşamları kavga cıkaran bır koca anası ve ablalarının doldurusuyla ustume yuruyen bırı :26: ahh kızlar ahhhh neler goreceksınız basa gelmedıkce bılınmıyo maleseff sutlerımın gıtmedıgıne kocamla o ara bosanmadıgımıza hayret edıyomm o psikolojıyle nasıl dayanmısım logusa logusa bılmıyom bıde durdukca dokunuyo bu durum bana ıcımden atamıyom... hakkımı helal etmıyom hıcbırıne...