• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusa sendromu (kaynanam_eşim) :(

ecmel sende de ne sabır var arkadaşım
her okuduğumda ben şişiyorum
sen nasıl dayanıyorsun

hani insan evliliğinin ilk yılları saf oluyor kendine gelememiş oluyor ama
senin epey oldu herhalde evlendiğin

konu sahibi arkadaşım
eşine lohusa döneminin tehlikeli olduğunu inanmazsa istediği doktora sorayabileceğini söyle
fiziksel ve psikolojik yorgunluğun aynı olduğunu da ekle

kendi dogumum geldi aklıma
logusalıgım benimde kabus gibiydi
hatta eşimden boşanmayı düşündüm o ara annem kanser oldu
otur oturdugun yerde iyilikmelegi dedim
eşim annesine surat astım diye yatak ayırdı gitti günlerce salonda yattı
kv desen hergün bizde 3 ögün yemek bizde yendi
sözde bana yardım etti yemek yensin bulaşık makineye
artan yemegi kaldırmaz azsa küçük tencereye almaz ocagı silmez lavabonun artıgını temizlemez
masanın üstünde örtü durur tuzluk bi yerde sürahi bi yerde
makineyi eşim boşaltır
hele makineye bi çamaşır atar hepsi mosmor simsiyah sözde bana yardımcı oldu
herzaman 2.bebegi düşünüyorum ama bunlar aklıma geldikçe vazgeçiyorum
annem el gibi geldi gitti niye başımda ukala kaynana varya ne gerek var benim anneme
2dk ortadan kayboluyum wc ye falan gidiyim hemen bebegimi aglatır kızını aglatır
karşılıklı kahkalar atar anne agladımı sesi geldi dedigim zaman yoo der
sonra biraz agladı der yalan söylerdi
ama şimdi yüzüne bakmam
adam yerine koymuyorum tabiri caizse
haketmedi hiçbişeyi benim iyi niyeti kullandı beni eşime şikayet etti
aramıyorum bile hafta bi görüyorum ondabi cümle konuşursam konuşurum yoksa yok
sana tavsiyem mesafe koy rahatsız oldugunu anlasınlar
sonra çok ugraşırsın
ha arkadaşın biride bebegini al odana geç demiş
onu ben yaptım bebegi onlardan kaçıran gelin oldum
salak anla işte yanında olmanı istemiyorum git evine demi yok
odama geldi peşimden sen evinden göndermeye bak

ecmel sende de ne sabır var arkadaşım
her okuduğumda ben şişiyorum
sen nasıl dayanıyorsun

hani insan evliliğinin ilk yılları saf oluyor kendine gelememiş oluyor ama
senin epey oldu herhalde evlendiğin

konu sahibi arkadaşım
eşine lohusa döneminin tehlikeli olduğunu inanmazsa istediği doktora sorayabileceğini söyle
fiziksel ve psikolojik yorgunluğun aynı olduğunu da ekle

o sabır ailemız dagılmasın sabrı hayatım ne cektın be selahattin hesabı:34:
yapacak bısı yok malesef bız kadınlar cenemızı tuttukca varız yoksa hıcbır erkek kahır cekmıyo afedersın totoya ıkı tekme kendını bulursun kapı onunde cok sukur bundan yana korkum yok okudum calısıyorum aılemden oturude yok maddı manevı her zaman dururlar yanımda ama esımle sevgının bıttıgını bılsem 1 dk sabretmem elbet katlanıyoz ıste cahıllıkle fılan alakası yok kı be guselım yapı meselesı her adam bır olmuyo yola getıremeyınce sen yola gelıyosun arsızda oluyon yuzsuzde oluyon efendıme dıyım suratına tukurseler yarabbı sukur dıyon ama dıyorum ya yapılan yanlıslar gozle gorulur sekılde ortada rabbım goruyo tek dılgeım arzum onun adaletı kendımı uzuyormuyum evet ama evladım ıcın kocamın sevgısı ıcın cekıyorum:26: sonunda mukafatını alcam emınım elbet bıgun dank etcek kafaya:24:

o sabır ailemız dagılmasın sabrı hayatım ne cektın be selahattin hesabı:34:
yapacak bısı yok malesef bız kadınlar cenemızı tuttukca varız yoksa hıcbır erkek kahır cekmıyo afedersın totoya ıkı tekme kendını bulursun kapı onunde cok sukur bundan yana korkum yok okudum calısıyorum aılemden oturude yok maddı manevı her zaman dururlar yanımda ama esımle sevgının bıttıgını bılsem 1 dk sabretmem elbet katlanıyoz ıste cahıllıkle fılan alakası yok kı be guselım yapı meselesı her adam bır olmuyo yola getıremeyınce sen yola gelıyosun arsızda oluyon yuzsuzde oluyon efendıme dıyım suratına tukurseler yarabbı sukur dıyon ama dıyorum ya yapılan yanlıslar gozle gorulur sekılde ortada rabbım goruyo tek dılgeım arzum onun adaletı kendımı uzuyormuyum evet ama evladım ıcın kocamın sevgısı ıcın cekıyorum:26: sonunda mukafatını alcam emınım elbet bıgun dank etcek kafaya:24:

cahillik demedim ben, saflık dedim :)
ilk zamanlar insan neyin ne olduğunu anlamıyor onu kastettim

ne diyeyim ya Allah sabır versin
Rabbim verdiğin tüm bu mücadeleyi ve sabırının karşılığını en güzel şekilde karşına çıkarsın

cahillik demedim ben, saflık dedim :)
ilk zamanlar insan neyin ne olduğunu anlamıyor onu kastettim

ne diyeyim ya Allah sabır versin
Rabbim verdiğin tüm bu mücadeleyi ve sabırının karşılığını en güzel şekilde karşına çıkarsın

amın gusel arkadasım agzına duana saglık ıyıkı varsınız :54:

Back
X