Sardenya Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2016 1.843 2.504 83 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sardenya #1 kızlar selam Lohusa şerbeti mevlütte mi verilir yoksa hastanede bebek kolonyası vs ile mi dağıtılır? Facebook'ta görüyorum hep hastanede dağıtmış yeni doğum yapan arkadaşlarım. Siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar selam Lohusa şerbeti mevlütte mi verilir yoksa hastanede bebek kolonyası vs ile mi dağıtılır? Facebook'ta görüyorum hep hastanede dağıtmış yeni doğum yapan arkadaşlarım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Leripossa Ve yine özlüyorum... Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 1.723 1.047 133 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sardenya #2 Ben dogumdan eve geldigimde ablam yapmıştı cok tatlı aromalı bir icecek bende fazla icemedim eve gelenlerede ikram edildi ama içen pek olmadı
Ben dogumdan eve geldigimde ablam yapmıştı cok tatlı aromalı bir icecek bende fazla icemedim eve gelenlerede ikram edildi ama içen pek olmadı
kirmizigitar Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2011 10.374 11.988 498 İstanbul 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sardenya #3 Benim Bayila bayila ictigim cok sevdigim bi serbettir kendisi:) hastanede bence ikram olarak verilmeli guzel ve eski bir adet
Benim Bayila bayila ictigim cok sevdigim bi serbettir kendisi:) hastanede bence ikram olarak verilmeli guzel ve eski bir adet