Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dikişlerinizin gectiğini nasıl anlıyosunuz peki sonuçta orayı göremiyoruz bizimki de bekliyo 40ı cıksın diye 3 gün kaldı benim de cok korkuyorum ya dikişlerim tam iyleşmemişse bişey olursa diye
Hic bisey olmaz merak etmeyin. Psikolojik olarak acir gibi geliyor ama hödük bi kocaniz yoksa zaten anlayisli davranir. Dikisler zaten kendiliginden dusuyor. Ilk 20gunde hepsi dusmus oluyor. Illa gorecem diyorsanoz bi ayna yardimiyla bakabilirsiniz.
Kızlar dikişlerinizin gectiğini nasıl anlıyosunuz peki sonuçta orayı göremiyoruz bizimki de bekliyo 40ı cıksın diye 3 gün kaldı benim de cok korkuyorum ya dikişlerim tam iyleşmemişse bişey olursa diye
cnm mrb yeni gördüm msjı hiç korkma ilk başta acıma oluyor sonra hayatın akışına gidiyor bende korkmuştum ama korkumu yenmek için eşim le anlayışlı konuştum şukur ki iyi
Bende normal doğum yaptım ve dört gün sonra bitiyor hala ağrılarmin olduğunu hissediyorum zor olacak bence birde arkadaşlar kırk gün bittiği halde kanama olursa ne oluyor beklemek gerekmez mi daha da
Bende normal doğum yaptım ve dört gün sonra bitiyor hala ağrılarmin olduğunu hissediyorum zor olacak bence birde arkadaşlar kırk gün bittiği halde kanama olursa ne oluyor beklemek gerekmez mi daha da