Lohusaligimda yasadiklarimi unutamiyorum ne yapmam lazim?

eskudo

mucizem lutfen benimle kal
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.231
609
123
............

Son düzenleme:
bizim düğünümüz için kredi çekmişler 5 bin lira onun borcunu ödüyorlarmış benim yüzümden benden bileziklerimi istedi bende vermem dedim o zaman kocana söyle bize para göndersin bana hiç para göndermiyor dedi sende işten çıktın bari doğuma kadar çalışsaydın doğum paranı çıkartsaydın oğluma masraf ettirip duruyosun diyip durdu doğum yaptı sütüm gelmedi 4 gün mama vermek zorunda kaldım doktor günde en az 8 kere mama ver sarılık olmasın dedi bebegimi uyandırıyorum mama vermek için bana niye uyandırıyosun bırak yatsın o mama sizin ocagınızı söndürücek diye söylenip durdu bebeğimi kucagıma bile alamadım bebek kucaga alınmazmış diye ama kendi kucagında durdu kayınpederim burda bir akrabasının düğüne gitti geldiği zaman gelinde çalışıyormuş sen çalışma daha diye laf söyledi. annem doğum yaptım yanıma geldi kalmak için eşime niye burda kalıyor evi yokmu demiş eşimde annemi resmen evden kovdu benim annem bebege bakar dedi.kaynanam bana al çocugunu beşiğine yatır orda kalsın dedi sezeryan doğum yaptım bebegiğimi beşikten bile zor aldım bebeğim aglayıp durdu gelip bakmadı bile doğumumun üçüncü günü akşama ne yemek yapıcaksın dedi bende anne belimi doğrultamıyorum yemek yapamam ben dedim oda benim kızımın canı yokmuydu tek başına doğum yaptı nazlanma diye azarladı daha neler neler oldu

bunlarda benim yaşadıklarım şuan boşanma davam açılmış kocan arkandaysa hiç takma ama kocan arkanda degilse ömür boyu bu yaşadıklarını düşünceksin

Valla senin yasadiklarinda fenaymis bi gelinler niye boyle seylere maruz kaliyoruz neden nicin..nicin gelinleri bu kadar eziyorlar her istediklerini yaptirtma dertleri var herseyi soyleme luksleri anlamiyorum ogullari evlatsa bizde evladiz seninkilerde betermis ne diyim cok zor..Esim beni anlar eder ama ailesine karsi gelemez savunamaz.buda bir ise yaramiyor yani.

gelin dedigin onlara göre hep ezilcek hep çalışcak ogullarına masraf ettirmiycek ama kendi kızlarına gelince çalışmasın otursun çocuguna baksın kocacı agzının içine baksın birkere kaynanam benim kızım halay çekmeyi çok sever acaba dügüne gidip halay çekiyormu diye aglamıştı kadın kızının halay çekmesini bile düşünüyor bana gelince ne halin varsa gör

canım senin kaynanan gene iyi torunu falanda seviyormuş benimki bana bu çocuk oglumun ocagını batırcak diyodu bence unut gitsin takma kafana

Peygamber sabrı varmış sizde....

Bazen keske sabirli olmaliymisim diyorum.cok zor bi kayinvalidem var.cok kiskanc..hastalik hastasi..her seye surat yapar..herseye dahil olmak herseyi bilmek ister..cok merakli....daha sida var.su 5 yillik evliligimde esimi degilde hep onu memnun etmeye calistim..
Evlimisiniz bilmiyorum ama evlenirseni sayet sakin birakin ayni apartmani yakin bile oturmayin..mumkunse minibusluk mesafe olsun.ne kadar uzak o kadar iyi

lohusayken yasanan hic bisey unutulmuyor
insanin sevgiye ,ilgiye ,sefkate en muhtac zamaninda yapilan tafralari silebilmek mumkun.degil bence

Ayy ne demek yalancı emzik gibi emiyor yaa..çok sinir oldum ben burdan.Valla o an söyliycen pat diye ne geçiyosa.Ben de yapamıyorum ama yapıcam.Bu çocuğu ben dünyaya getirdim ağrısını sancısını ben çektim kucağıma alayım diye bekledim.bazen bnm ki telde bana sorar 'nasıl iyi mi bakabiliyon mu' ben de diyorum ' aaa anne ben bakıcısı değilim annesiyim onun tabii en güzel ben bskarım' diyorum.' Ne bileyim yavrum' diyo..hey allahım söylüyom böyle ufaktan anlasınlar.

Ah Be yawrum bak ben KAyınvalidemi sewerim oda beni sewen sağolsun herzamn söyler de.
Ama bunların böyle karışmak falan doğasında var galiba. Cok iyi anlamamıza ragmen bizimkide doçent zannetmisti bi ara kendini yapmış canm büyük bi hata hemde bunu hiç bir zaman unutmiycaksin zaten hani eskiler der ya kırılan camdan bardak olmaz diye aynen öyle ille aklına gelcek.
Ama hayatın boyunca hep böyle gitmez ki canm. Eşin ile aran iyiyse artık biraz da olsa Takmamaya çalış. Bundan dolayı zaten sinirlisin en ufak şeyden gerilme bak yapmıyor artık diyorsun. He bi daha baktın gene değişiyor sende ver cevabını gitsin canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…