- 1 Mart 2007
- 6.098
- 12.478
- 773
- 37
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Çok haklısınız iki yorumunuzu da okudum . İşte ayrılırken özür dilemek bir şeyleri düzeltmek yerine gelmezsen seni de bebeği de birdaha görmem . Anneni seçtin sen boşanma davanı aç diyen adam nefretinden , kibirinden ve sevgisizliğinden 2 ay arayıp sormadı hastanede yattım umru olmadı . Ben yine insaflı davranıp doğdu haberini verdim ablasına babaymış gibi kapıdan girdi sonra gitti.şimdi de oğlumun resmini gönder diyor . Ben anlattım siz anlayın işte..Insan hamile karisini aramaz mi, nerede dogum yapacaksin kontrole nereye gidiyorsun demez mi, veya hangi parayla dogum yapacaksin bebegin bir ihtiyaci var mi demez mi? Resmen umursamamis. Keske ablasina da resim falan atmasaydin. Yarin obur gun ben o bebegin babasiyim der utanmadan. Baba olmak bu kadar kolay iste. Cok yazik
Doğumhane kapısından girerken elimi tutan annemdi, çıkarken de beni bekleyen annemdi . Koca denilen insan ise bir yere uğramış gibi girdi çıktı . Umut kalmamış haklısınız ..Bana göre en zor andır doğumhanenin kapısında eşin beklememesi zaruri ya da kasti..
Kasti kısmı gerçekten affedilmez..
Bence umut aramayın kabullenmeye odaklanın..
Sana sahip çıkamayan koca bebeğinemi sahip çıkıcak.Bu zamana kadar nerdeymiş.Sen bebek karnında ağlarken.Allahım bu insanlar neden böyle oldu.Bebeğin hayırlı olsun.Allah seni tez zamanda kurtarsın bu kaostan.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun .Daha 1 sene olmadan o çok sevdiğim hayalimdeki insan dediğim adamdan canım acıya acıya ayrılmak ona çook kızmak , bazen nefret etmek , bazen neden neden diye sorgulamak bazen özlemek ... bir sürü duyguyu barındırdım 2.5 ay boyunca cok sevip evlendim hem de cok sevdim ama o beni hiç sevmemiş çok güvendim o kadar güvendim ki daha 2 gün önce bebeğim dünyaya geldi .. ve ben 6 aylık hamile iken anne evine döndüm . Narsist bir insanla birlikte olmak gerçekten zor yaptığı hiçbir hatayı hata olarak saymayan bir eş , onun istediği şekilde davranınca melek gibi olmayınca şeytana dönüşen biri, alkolü çok seven biri kavgalarda şiddete başvuran bir insan profili ( üstelik hamileyken) , ailemle arası bozuk diye benim de ailemle olan ilişkimde tavır alan karışmaya çalışan ve bu evliliğin bitme nedeni annem gören bir adam ile 2.5 aydır ayrıyım . Ve 1 hafta önce boşanma davası açtım o zamana kadar bile bir adım atmasını bekledim evet kızacaksınız ama bekledim aldatma hariç her şeyi yapmasına rağmen. O kadar stres yaşadım ki bebeğim 37 haftama girdiğimde doğdu şükürler olsunn hiçbir sıkıntı yok . Erken doğum riskinden hastaneye yattım ablası biliyordu söyledi eşime ama arayan soran olmadı . Ben bebeğimi anne evindeyken doğurdum hiçbir heyecanı yaşayamadım.. Eşim kibiri ve gururu yüzünden beni ve bebeğini hiç sormadı hayatına devam etti taa ki bebek doğana kadar.. ablasına bebek doğduğunu haber verince eşim sabahın 6 sında hastaneye anne ve babası ile baskın yapar şekilde geldi üstelik alkol almış bir şekilde ve yüzümüze dahi bakmadı . Bebeğine baktı yukarıdan yanağını okşadı ve kapıya cıktı annesi ise 1 saat durdu( bir kez olsun kızım iyi misin diye aramadı 2 ay boyunca ) 1 saat durup gittiler eşim yüzüne bakmadı kimsenin. Dün akşamda ‘’bebeğin resmini at ‘’yazdı ben de avukatıma sordum atmalısın dedi resim attım sonra da ‘’bebeğimin yanında bir sn ayrılma sadece tuvalete giderken ayrıl sen de gündüz uyu gece uyutmaz çünkü ‘’. yazmış .Annesi aramıştı açmadım , ablası yazdı, teyzesi aradı birden bebek doğunca arandım ama o kadar tükettiler ki beni kimse arayıp bebeğimi sormasın istiyorum ben cok zor bir dönem geçiriyorum içimde ama bebeğim için cok güçlü duruyorum evlat sahibi olmak ne güzel şeymiş böyle ondan başka bir şey düşünemiyorum . Bu hafta içi boşanma tebligatı ellerine ulaşacak bütn haklarımı istedim şiddet , psikolojik baskı her şeyi yazdım ve eşim bunları okuyunca( benden beklemiyor) cok şaşıracak ve kimbilir neler olacaksürekli duygu değişimi yaşıyorum Allahım tez zamanda beni bu ikilemlerden kurtarsın çok yoruldum tek başına düşünmekten çoook. Tek şükürüm ailem ve bebeğim
Çook teşekkür ederimSana sahip çıkamayan koca bebeğinemi sahip çıkıcak.Bu zamana kadar nerdeymiş.Sen bebek karnında ağlarken.Allahım bu insanlar neden böyle oldu.Bebeğin hayırlı olsun.Allah seni tez zamanda kurtarsın bu kaostan.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun .
Atmayın resim fln.Hatta odaya bile aldırmayın.Darp raporu alsaydınız keşke.Böyleleri fişlenmeli aileside onun kadar suçlu .Şimdiye kadar neden aramadılar?Ben biliorum hep kendinin doğru insan olduğunu sanan hep doğruyu kendisinin bildiğini sanan erkek müsfettelerini.Güzel bir cevap verince avukat gibi her şeye cevap verilmez kadın susar diyenleri.Hani çok erkekti de niye sana sahip çıkmadı.Ne yaptın açmısın paran var mı huzurun yerindemi demedi?Kabul etmiş gidişini demek bu.Pişman olan kapında yatardı.O senin gitmeni beklemiş.Hadi o sormadı seni ailesi neden sormadı.Şimdimi akıllarına gelmiş bir torunları olacakları.Benbilirim anne evinegelmenin zorluğunu.Bide sen hamile gelmişsin.Benim çocuğum yoktu.Ölü gibi insan 3 ay yatarmı ben yattım.Allah sizi bebeğinize bağışlasın.lütfen iyi düşünün.Ve sinirlenip bişey yazarsa sakın kötü hakaret içerikli şeyler yazmayın.Çook teşekkür ederim
Cok teşekkür ederim . Şükür ki ailem bana sonuna kadar destek ve çok ilgili . Bi kendime geleyim destek alacağım en kısa zamanda bi sınavın içindeyim yarın ne olacak diye düşündüğüm aslında düşünmemem gerek çok özel günler yaşıyorum anne oldum ve buna alışmaya çalışıyorum ve benim hep bi tarafım bebeğini merak ediyor mu o da şimdi onu sevmek isterdi diyor ve üzülüyor ( ki o benim için hiç üzülmedi) . Zor gercekten zormuş Allahtan sabır ve güç diliyorum.. İyi dileklerniz için sağolun:)Çok üzüldüm ...
Bebeğin hayırlı olsun nice güzel yıllarınız olsun yavrunla.
Öfkelisin,lohusasın,karışıksın.
Destek alsan çünkü şuan çok ihtiyacın var..
Yazdıklarını çok hissettim ve üzüldüm.
Kadın dünyadaki en güçlü varlık bunu her seferinde bir kez daha anlıyorum.
Yaşadıklarını düşünmeyi,eşini ve ailesini yaptıklarını veya söylediklerini sorgulamaz isen daha rahat geçecek aslında.
Biliyorum şuan çok zor ama olan olmuş söylenen söylenmiş zaten. Bunları düşünmek ekstra yoracaktır.
Ailen sana destek oluyorsa yanında iseler onlara yoğunlaşmalısın..
Bebeğini sağlıkla büyüt..
Sabır diliyorum, en önemlisi de sağlık ...
Kanunen babası olduğu için avukatım atmalısın dedi boşanma dilekçesine bebeğimi görmeme engel olundu denmesin diye. Çok erkek olduğu için , gururlu , onurlu olduğu için zaten beni ve bebeğini bıraktı. Beni hiç sevmemiş zaten bunu bana kanıtladı boşuna çaba vermişim sevse insan ne kadar sabredebilir ki? Ama vicdan ve merhamet yoksunu insanların kendinden başka düşünecek hiçbirşeyleri kalmıyor işte onun ailesi de al birini vur ötekine.. Bu günlerim geri gelmeyecek ve yaşadığımı hiçbir zaman unutmayacağım.. Teşekkür ederm güzel dilekleriniz için.Atmayın resim fln.Hatta odaya bile aldırmayın.Darp raporu alsaydınız keşke.Böyleleri fişlenmeli aileside onun kadar suçlu .Şimdiye kadar neden aramadılar?Ben biliorum hep kendinin doğru insan olduğunu sanan hep doğruyu kendisinin bildiğini sanan erkek müsfettelerini.Güzel bir cevap verince avukat gibi her şeye cevap verilmez kadın susar diyenleri.Hani çok erkekti de niye sana sahip çıkmadı.Ne yaptın açmısın paran var mı huzurun yerindemi demedi?Kabul etmiş gidişini demek bu.Pişman olan kapında yatardı.O senin gitmeni beklemiş.Hadi o sormadı seni ailesi neden sormadı.Şimdimi akıllarına gelmiş bir torunları olacakları.Benbilirim anne evinegelmenin zorluğunu.Bide sen hamile gelmişsin.Benim çocuğum yoktu.Ölü gibi insan 3 ay yatarmı ben yattım.Allah sizi bebeğinize bağışlasın.lütfen iyi düşünün.Ve sinirlenip bişey yazarsa sakın kötü hakaret içerikli şeyler yazmayın.
Kanunen babası olduğu için avukatım atmalısın dedi boşanma dilekçesine bebeğimi görmeme engel olundu denmesin diye. Çok erkek olduğu için , gururlu , onurlu olduğu için zaten beni ve bebeğini bıraktı. Beni hiç sevmemiş zaten bunu bana kanıtladı boşuna çaba vermişim sevse insan ne kadar sabredebilir ki? Ama vicdan ve merhamet yoksunu insanların kendinden başka düşünecek hiçbirşeyleri kalmıyor işte onun ailesi de al birini vur ötekine.. Bu günlerim geri gelmeyecek ve yaşadığımı hiçbir zaman unutmayacağım.. Teşekkür ederm güzel dilekleriniz için.Atmayın resim fln.Hatta odaya bile aldırmayın.Darp raporu alsaydınız keşke.Böyleleri fişlenmeli aileside onun kadar suçlu .Şimdiye kadar neden aramadılar?Ben biliorum hep kendinin doğru insan olduğunu sanan hep doğruyu kendisinin bildiğini sanan erkek müsfettelerini.Güzel bir cevap verince avukat gibi her şeye cevap verilmez kadın susar diyenleri.Hani çok erkekti de niye sana sahip çıkmadı.Ne yaptın açmısın paran var mı huzurun yerindemi demedi?Kabul etmiş gidişini demek bu.Pişman olan kapında yatardı.O senin gitmeni beklemiş.Hadi o sormadı seni ailesi neden sormadı.Şimdimi akıllarına gelmiş bir torunları olacakları.Benbilirim anne evinegelmenin zorluğunu.Bide sen hamile gelmişsin.Benim çocuğum yoktu.Ölü gibi insan 3 ay yatarmı ben yattım.Allah sizi bebeğinize bağışlasın.lütfen iyi düşünün.Ve sinirlenip bişey yazarsa sakın kötü hakaret içerikli şeyler yazmayın.
Çook teşekkürlerAtmayın resim fln.Hatta odaya bile aldırmayın.Darp raporu alsaydınız keşke.Böyleleri fişlenmeli aileside onun kadar suçlu .Şimdiye kadar neden aramadılar?Ben biliorum hep kendinin doğru insan olduğunu sanan hep doğruyu kendisinin bildiğini sanan erkek müsfettelerini.Güzel bir cevap verince avukat gibi her şeye cevap verilmez kadın susar diyenleri.Hani çok erkekti de niye sana sahip çıkmadı.Ne yaptın açmısın paran var mı huzurun yerindemi demedi?Kabul etmiş gidişini demek bu.Pişman olan kapında yatardı.O senin gitmeni beklemiş.Hadi o sormadı seni ailesi neden sormadı.Şimdimi akıllarına gelmiş bir torunları olacakları.Benbilirim anne evinegelmenin zorluğunu.Bide sen hamile gelmişsin.Benim çocuğum yoktu.Ölü gibi insan 3 ay yatarmı ben yattım.Allah sizi bebeğinize bağışlasın.lütfen iyi düşünün.Ve sinirlenip bişey yazarsa sakın kötü hakaret içerikli şeyler yazmayın.
İnsan olanın basına hersey gelıyor iste ne umutlarla ınsan ev kuruyor ama olmuyor olmayınca ahh allahım evladınızı size bagıslasın umarm guzel gunler sizinle olurDaha 1 sene olmadan o çok sevdiğim hayalimdeki insan dediğim adamdan canım acıya acıya ayrılmak ona çook kızmak , bazen nefret etmek , bazen neden neden diye sorgulamak bazen özlemek ... bir sürü duyguyu barındırdım 2.5 ay boyunca cok sevip evlendim hem de cok sevdim ama o beni hiç sevmemiş çok güvendim o kadar güvendim ki daha 2 gün önce bebeğim dünyaya geldi .. ve ben 6 aylık hamile iken anne evine döndüm . Narsist bir insanla birlikte olmak gerçekten zor yaptığı hiçbir hatayı hata olarak saymayan bir eş , onun istediği şekilde davranınca melek gibi olmayınca şeytana dönüşen biri, alkolü çok seven biri kavgalarda şiddete başvuran bir insan profili ( üstelik hamileyken) , ailemle arası bozuk diye benim de ailemle olan ilişkimde tavır alan karışmaya çalışan ve bu evliliğin bitme nedeni annem gören bir adam ile 2.5 aydır ayrıyım . Ve 1 hafta önce boşanma davası açtım o zamana kadar bile bir adım atmasını bekledim evet kızacaksınız ama bekledim aldatma hariç her şeyi yapmasına rağmen. O kadar stres yaşadım ki bebeğim 37 haftama girdiğimde doğdu şükürler olsunn hiçbir sıkıntı yok . Erken doğum riskinden hastaneye yattım ablası biliyordu söyledi eşime ama arayan soran olmadı . Ben bebeğimi anne evindeyken doğurdum hiçbir heyecanı yaşayamadım.. Eşim kibiri ve gururu yüzünden beni ve bebeğini hiç sormadı hayatına devam etti taa ki bebek doğana kadar.. ablasına bebek doğduğunu haber verince eşim sabahın 6 sında hastaneye anne ve babası ile baskın yapar şekilde geldi üstelik alkol almış bir şekilde ve yüzümüze dahi bakmadı . Bebeğine baktı yukarıdan yanağını okşadı ve kapıya cıktı annesi ise 1 saat durdu( bir kez olsun kızım iyi misin diye aramadı 2 ay boyunca ) 1 saat durup gittiler eşim yüzüne bakmadı kimsenin. Dün akşamda ‘’bebeğin resmini at ‘’yazdı ben de avukatıma sordum atmalısın dedi resim attım sonra da ‘’bebeğimin yanında bir sn ayrılma sadece tuvalete giderken ayrıl sen de gündüz uyu gece uyutmaz çünkü ‘’. yazmış .Annesi aramıştı açmadım , ablası yazdı, teyzesi aradı birden bebek doğunca arandım ama o kadar tükettiler ki beni kimse arayıp bebeğimi sormasın istiyorum ben cok zor bir dönem geçiriyorum içimde ama bebeğim için cok güçlü duruyorum evlat sahibi olmak ne güzel şeymiş böyle ondan başka bir şey düşünemiyorum . Bu hafta içi boşanma tebligatı ellerine ulaşacak bütn haklarımı istedim şiddet , psikolojik baskı her şeyi yazdım ve eşim bunları okuyunca( benden beklemiyor) cok şaşıracak ve kimbilir neler olacaksürekli duygu değişimi yaşıyorum Allahım tez zamanda beni bu ikilemlerden kurtarsın çok yoruldum tek başına düşünmekten çoook. Tek şükürüm ailem ve bebeğim
Sizi kendime benzettim. Iyi niyetlisiniz. Yumsak bir kalbiniz var her seye ragmen. Karsi taraf ne yaparsa yapsin insani duygular agir basiyor. Ama bu iyi niyet hep kullaniliyor maalesef. O gururlari hep devam ediyorCok teşekkür ederim . Şükür ki ailem bana sonuna kadar destek ve çok ilgili . Bi kendime geleyim destek alacağım en kısa zamanda bi sınavın içindeyim yarın ne olacak diye düşündüğüm aslında düşünmemem gerek çok özel günler yaşıyorum anne oldum ve buna alışmaya çalışıyorum ve benim hep bi tarafım bebeğini merak ediyor mu o da şimdi onu sevmek isterdi diyor ve üzülüyor ( ki o benim için hiç üzülmedi) . Zor gercekten zormuş Allahtan sabır ve güç diliyorum.. İyi dileklerniz için sağolun:)
Kesinlikle cocuguna bile hem deAlkole düşkünlüğü olan adamdan hayır gelmiyor gerçekten
Öyle güzel dualar ettiniz ki benim için Allah razı olsun sizden . İnanın 2.5 aydır ağzımdan duam eksik olmadı . Doğumhaneye girerken bile dua ederek girdim doğumda bile Allahım ne olursun pişman olsun dedim. Hakkımda her şeyin hayırlısı artık. Ben anneliği hamilelikte hissedemedim şimdi bakıyorum da bu ne kadar güzel bir duyguymuş böyle Allah isteyen herkese versin:) dualarınızda olmak çok güzel . Çok teşekkür ederimCanım benimçok üzüldüm ben ne olur dua et rabbine yönel hayırlısıyla eşin olacak o insana da hidayet versin rabbim.. O günahsız bebeğin hürmetine eşini ıslah etsin senin acılarını dindirsin şerrinden korusun rabbim seni kimseye ezdirmesin. Sanki ben yaşamış gibi yüreğim acıdı... Rabbim seni bu imtihandan sabredenler ve mükafata erenlerden yazsın çıkarsın namaza duaya sarıl sadece ve bekle. Rabbinin yardımı yakındadır inşallah. Meltem dualarım seninle olacak.. Rabbim kimseyi zalimlere bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?