• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık..Boşanma..Tükenme:(

Çok haklısınız iki yorumunuzu da okudum . İşte ayrılırken özür dilemek bir şeyleri düzeltmek yerine gelmezsen seni de bebeği de birdaha görmem . Anneni seçtin sen boşanma davanı aç diyen adam nefretinden , kibirinden ve sevgisizliğinden 2 ay arayıp sormadı hastanede yattım umru olmadı . Ben yine insaflı davranıp doğdu haberini verdim ablasına babaymış gibi kapıdan girdi sonra gitti.şimdi de oğlumun resmini gönder diyor . Ben anlattım siz anlayın işte..
Neden aradınız ki , diye soracağım ama ıs işten geçmiş.

Yaptığı gerçekten affedilemez.

Hamileyken şiddet uygulayan şahıs hangi mantıkla bebeği görmek istiyor aklım almıyor.

Öyle güzel dualar ettiniz ki benim için Allah razı olsun sizden . İnanın 2.5 aydır ağzımdan duam eksik olmadı . Doğumhaneye girerken bile dua ederek girdim doğumda bile Allahım ne olursun pişman olsun dedim. Hakkımda her şeyin hayırlısı artık. Ben anneliği hamilelikte hissedemedim şimdi bakıyorum da bu ne kadar güzel bir duyguymuş böyle Allah isteyen herkese versin:) dualarınızda olmak çok güzel . Çok teşekkür ederim
Allah'ın en sevmediği helal şey boşanmadır Rabbim Rabbim Hiçbir yuvayı yıkmasın çok zor sanırım sevdiği adamla bu hale gelmek Çünkü ben çok seviyorum kocamı şeytan kocana Musallat olmuş belli ki içkisi Haramı bitmiyor zayıf yöne de bu yüzden işte bebeğine bile bu kadar ilgisiz Biz Bebeğimiz olsun diye çırpınırken nice babalar Var evlatların değerini bilmiyor Rabb'im her şeyin en iyisini bilir Sen sabrın da kararlı ol dilerim Rabbim sabrımın mükafatını sana her iki dünyada da verir Şimdi en çok istediğim şey eşin boşanma tebligatını aldığımda içine bir merhamet ve doğruluk dolsun Bu zulüm uykusundan uyansın sana ve çocuğuna gerçek bir Müslüman gibi Allah'ın emaneti gibi sahip çıksın ve bir daha asla sizi üzmesin

Allah'ın en sevmediği helal şey boşanmadır Rabbim Rabbim Hiçbir yuvayı yıkmasın çok zor sanırım sevdiği adamla bu hale gelmek Çünkü ben çok seviyorum kocamı şeytan kocana Musallat olmuş belli ki içkisi Haramı bitmiyor zayıf yöne de bu yüzden işte bebeğine bile bu kadar ilgisiz Biz Bebeğimiz olsun diye çırpınırken nice babalar Var evlatların değerini bilmiyor Rabb'im her şeyin en iyisini bilir Sen sabrın da kararlı ol dilerim Rabbim sabrımın mükafatını sana her iki dünyada da verir Şimdi en çok istediğim şey eşin boşanma tebligatını aldığımda içine bir merhamet ve doğruluk dolsun Bu zulüm uykusundan uyansın sana ve çocuğuna gerçek bir Müslüman gibi Allah'ın emaneti gibi sahip çıksın ve bir daha asla sizi üzmesin
Aminnnn öyle güzel geldi ki bu dua size çok teşekkür ederim çok 🙏🏻😢

Back
X