- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
Kızlar nolur yardım edin ben deliriyorum galiba. Geçtiğimiz cuma sezaryanla doğum yaptım. Doğumdan sonra eve geçtik annem kv de geldiler. Annem geceleri de kalıyor çünkü tek başıma başedemiyorum. Annem sağolsun üf demeden her an yanımda. Kv stabil. Her zamanki halleri. Görümce ve eltiler nerdeyse her gün geliyorlar. Amaç nedir çözemedim. Çocukları deseniz sürekli bebeğimin tepesindeler. Bi şey de demiyodm eşim için. Ama bıgün azarladım çekilin başından oyuncak mı bu dedim. Görümcem darıldı. Deliriyorm kızlar tam uyuyo bebeğim bu çocuklar da üstüne üstüne abanıyorlar. Zaten yenidoğanlar yakın temasta ürküyor biliyorsunuz.
Gelen gidenin şöyle tut, Böyle emzir. Kendine alıştırma, Kucakçı alıştırma, Aa mama da mı veriyosun laflarından daral geldi zaten.
Bi yandan eşimi çok ama çok özlüyorm. Eşimin doğum izni çok azdı ztn ptesi bitti. özelde çalışıyor. İşten çıkınca da babasının işlerine koşturuyor(babası hastalandığı için). Onu çok az görüyorum. Belki günde bikaç saat. Geceleri deseniz çocuğun başındayım zaten uyuduğum uyku 4 saat anca. Hep yanımda olsun istiyorm eşim. Oldum olası bağlıyımdır ztn.
Ağlayarak yazdım kızlar. Çok bunaldım. Çok kötüyüm. Çıldırmak üzereyim. Çok çaresiz ve yalnız ve de beceriksiz hissediyorum hiçbi şey hayal ettiğim gibi değil.
Gelen gidenin şöyle tut, Böyle emzir. Kendine alıştırma, Kucakçı alıştırma, Aa mama da mı veriyosun laflarından daral geldi zaten.
Bi yandan eşimi çok ama çok özlüyorm. Eşimin doğum izni çok azdı ztn ptesi bitti. özelde çalışıyor. İşten çıkınca da babasının işlerine koşturuyor(babası hastalandığı için). Onu çok az görüyorum. Belki günde bikaç saat. Geceleri deseniz çocuğun başındayım zaten uyuduğum uyku 4 saat anca. Hep yanımda olsun istiyorm eşim. Oldum olası bağlıyımdır ztn.
Ağlayarak yazdım kızlar. Çok bunaldım. Çok kötüyüm. Çıldırmak üzereyim. Çok çaresiz ve yalnız ve de beceriksiz hissediyorum hiçbi şey hayal ettiğim gibi değil.