- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
[B sevgili arkadaşlar bu konuyu kendi topğimdeki arkadaşlarlada zaman zaman paylaştım buradaki lohusa annelerin yorumlarınıda okudum umarım bu dönemimizi hepimiz rahat geçiririz arkadaşlar bu arada buradan okuduğum kadarıyla evi çok kalabalık hemde yatılı olucak lar varmış aman arkadaşlar sonradan üzüleceyiniz şeyleri yapmayın zamanında önleminizi alın derim benim konuma gelince 30 haftalık hamileyim kızlar yavaş yavaş kim yardımcı olucak eşimle konuşuyoruz aramızda kayınvalidem ve annem rahmetli oldu kayınvalidemin gözleri görmüyordu zaten annem ise kafası kaldırmazdı stresli hayat yaşamış rahmetli görümcem ve eltim kendi evlerinini temizlemezler temizlikçi çağırırlar kızkardeşimin var istanbulda oda yeğenim var evlere şenlik bir yaramaz anlatamam gece 2 lere kadar uyumuyor hep tepiniyor bizim suratımız asılıncada kardeşim başlıyor dövmeye diyorum çocuğz vurma diye akşama kadar öyle geçiyor gittiklerinde oh diyorsun zaten 33gün sonrada ben geldim baktım diye başına kakar oda ayrı babam kızkardeşime telefon açmış sen gitme biz sevgi ile gideriz diye oda imam nikahllı karısı babam okadar pis anlatamam size 26 yaşına kadar onlarla yaşadım hep arkalarını temizledim sinirlerim harap oldu ilaç kullanmak zorunda kaldım babam evde 2 tuvalet var herkezin yıkandığı küvetin içine işer niye yapıyosun diyorum böyle rahatım karışma diyor mutfak lavabosuna tükürür burnunu siler kağıdı dalonun ortasına atar elini hiç yıkadığını görmedim elini yüz havlusuna siler simsiyah olur havlu kendi babamdan nefret ettim birde hanımıyla el şakaları terbiyesiz hareketler bizim yanımızda argo sözler bu nedir ya üvey babam olsa bu kadar olur dedimki eşim rahatsız kimseyi kabul edemiycez eşim yardımcı olucak bana kızlar sinirlerim yıpranıcağına diyorum birkaç gün zorluk çekeriz