Doğuma Hazırlık lohusalık döneminde kim yardımcı olucak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:teytey:
kızlar lohusa döneminde mutlaka yanınızda birileri olsun kızım dünyaya geleli 1 hafta oldu geceleri annem kalıyor gündüzleri hem kayınvalidemler hem annem.geçen gece annem ben eve gidicem dedi gitti ben yanlız kalınca beni korkuttular.çok kötüydü.kırkınız çıkıncaya kadar yanlız kalmamaya çalışın

canım benim bebişin hayırlı olsun kaldığın odada mutlaka kuran ı kerim bulundur canım sakın unutma

:teytey:

canım benim bebişin hayırlı olsun kaldığın odada mutlaka kuran ı kerim bulundur canım sakın unutma

boyumda benim hep cevşen olur normalde banyoda çıkarmıştım sonra takmayı unutmuşum ondan oldu herhalde artık bi problem yok çok şükür

kızlar nasılsınz??benım morallerım çökmüş durumda.kayınvalıdemle aramzda kırgnlık vardı en son anlatmıştım dügün fotolarını arkadaşlarına götrmekıstedı vemedım dıe kustu bana.gecen gun eşime mesaj yazmışşş.eşimde ben görmıyım dıye sılmış kayınvalıdemın telefonuna baktım gzlıce gden kutusuna yazdığı mesaj "oğlum seni çok sevıyoruz bız kızgnlığım sana değil ama O KARIN benımkımolduğumu anlayana kadar konuşmıycam o karınla işim var" ben bu mesajı gördum elım ayağım tıtredı sınırden ne demek bu yaaa resmen kocamı bana kışkırtmaya calışıo eşim uzulmıyeyım dıe bışey demedı bana bnde okuduğumu sölemedım şimdi eşim annesıne soğuk davranıyo.ve ben gebelığımın 37. haftasındayım kımse kırılmasın dıe herşeye susarken hanfendının yaptığına bak tam doğum uzerı ortalık karıştırıo Allaha havale edıyorummm.vee ben yıne sustumm...

ahh ahh bunlar hep böyleler bende 37. haftamdaydım işttiğim lafı bir duysan ömür boyu konuşmazdın herhalde bende sorun çıkmasın diye eşime anlatmadım ama ne demişler
keser döner sap döner gün gelir hesap döner canım kendi küçük hesaplarında boğulurlar inşallah.

kızlar lohusa döneminde mutlaka yanınızda birileri olsun kızım dünyaya geleli 1 hafta oldu geceleri annem kalıyor gündüzleri hem kayınvalidemler hem annem.geçen gece annem ben eve gidicem dedi gitti ben yanlız kalınca beni korkuttular.çok kötüydü.kırkınız çıkıncaya kadar yanlız kalmamaya çalışın

korkuttular derken? kim korkuttu.nasıl yani yaa. 3 harfliler falan mıııı?

inşallah kışa gelecek benim doğumumda.şimdiden bunu üşünbüyorum,yanımda kim olacak?annem gfelemez,gelse de bikaç günlüğüne gelir.kayınvalidem yanımda o gelir zaten ama onlar da çok kalabalıklar,stresten deliye dönerim eminim.oooffff

Back
X