Herkese hayırlı akşamlar, kısa ve net bir şekilde anlatmak istiyorum. 20 gün önce doğum yaptım sezaryenle. İlk 10 gün annem kaldı sağ olsun, sonra annem gitti kayınvalidem geldi. Ailelerimizden ayrı şehirde yaşıyoruz. Neyse bu dönemde kayınvalidem ile bir tartışmam oldu. Eşimle bir atışmamızda kayınvalidem odadan çıkıp ortalığı karıştırıyorsun hep böyle yapıyorsun gibi birçok şey söyledi. Ki kv karşı bireysel hiçbir saygısızlığım olmadı. Ertesi gün eşim işe gidince ben odamdayken geldi yine birçok şey söyledi. Klasik kayınvalide lafları. Tek lohusa sen misin? Biz neler gördük vs. Ben çok ağladım üzüldüm ve kalbim gerçekten kırıldı. Şuan aynı evde kv ile kalmak istemiyorum. 12 gün oldu. Eşime de bu durumu anlattım. Beni dinledi anlamaya da çalıştı annesi ile de konuştu. Neyse olayı unutmuş gibi davranmaya çalışıyorum ve saygımı korumaya çalışıyorum ama ben yalnız kalmak istiyorum. Bunu eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum. İleride annemi gönderdin diye bunu başıma kalkar mı diye de korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var