Sizde hicbir sorun yok sorun anneniz... ya nedir dertleri cocuk dogurmak ev kurmak bebek bakmak ve calismak bunca isin gucun arasinda vay bana bulasik makinesi almadin. Cik git sinirlerimi bozma diyesi geliyo insanin.
Benim Babam da evlenmeden once ne birikimim varsa aldi elimden. Eve ne zaman gitsem Maas kartim kredi kartim son limite kadar gider cekerdi. 10 bin dolar vermisligim var 4 sene once...Kiz kardesime hep dedim 5 Yildizli otele gitsem daha az param gider diye. Annem de suyum yok buyum yok ne dediyse aldirirdi kiz kardesime de bana da... onlarsa bizden alir yer icer, erkek kardesime araba almalar, onun dugunu icin birikim yapmalar... biz uveyiz tabii..
Sonra sozde takilan bileziklerimi bile aldirlar vermediler annem Babam. Esime rezil ettiler beni, basim onumde evlendim. Hic bisey takmadilar da zaten. Sonra ben bi gun ya kac zaman oldu annemin kac tane bilezigi var neden aldiginizi odemiyorsun dedim Babam dediki utanmiyomusum ben. Elalemin cocugu neler yapiyomus. Halamin damadi 200 bin kredi cekerlerken kefil bile olmus ya beni gecti damat ki yasliyo adam... yapicak bisey yok yok sayin, duymayin gormeyin ben oyle yapiyorum artik.