Teşekkürler.Tuvalet olayı uç gelebilir size belki ama malum doğum sonrası enfeksiyon riski var,dikişler olacak ve maalesef babam temiz kullanmıyor klozeti sorun bu.Teklif mantıklı senin yardıma ihtiyacın var bir de bakıma muhtaç birine değil halan idare etsin onu
Yalnız baban ile aynı tuvaleti kullanamam vs fikri çok uç değil mi
Hijyen takıntılarınızı Bebek doğmadan gözden geçirmenizi tavsiye ederim
Ben de anlayamadım cidden.Annen kv'den falan gelir kalır yardım için, bebeğe bakmak için falan anlarım da babanın sende ne işi var acaba hem de bir ay?
Doğuma babanın gelmesini ilk kez duyuyorum.
Neden gelecekmiş?[/QUOT
Annem gelmeyeceği için destek olmak istiyor heralde.Torunu da görmek istiyor tabiDoğuma babanın gelmesini ilk kez duyuyorum.
Neden gelecekmiş?
Teşekkürler.Tuvalet olayı uç gelebilir size belki ama malum doğum sonrası enfeksiyon riski var,dikişler olacak ve maalesef babam temiz kullanmıyor klozeti sorun bu.
İşte kirli ise çekersin sifonu gider
Çok pimpirikli olmak belki insanı fiziksel hastalıktan korur ama psikolojik olarak gergin birisi yapar
Dikişler vs de kolay kolay enfeksiyon kapmaz kaldı ki klozetin oturulan yerine dikişiniz vs temas etmez
Sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütün[/QUO Teşekkürler.Bazı şeyleri bizzat görmeden anlamak zor oluyor.Bu kadar basit olsa keşke
Bebeği görmek ve manevi destek diye düsünüyor sanırımBabanın sana nasıl bir yardımı olacak ki bir ay?
Eşim izin alacak zaten ama babaya gelme de denilmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?