• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık öncesi dertler.

Endy24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
88
72
38
41
Merhaba herkese.Hamileyim,5 ay bitti 6.aya giriyorum.Annemle babam ayrıldı.Annemle benim de aram açık ve saçma sapan sebeplerle doğuma gelmeyecekmiş.Babam doğumda gelip bir ay bende kalacağını söylüyormuş.Bana yakın oturan bir de halam var o bana manevi destek oluyor.Evde ebeveyn banyosu yok,doğum sonrası babamla aynı tuvaleti kullanmak istemiyorum,babam evdeyken bebeğimle rahat edemem,zaten evimi toparlayacak,yemeği yapacak,yardım edecek kimsem de yok.Sizce halama söylesem,babam halamda kalsa,gündüzleri bana gelseler ayıp mı olur? Kimseyi kırmak istemem ama tek başıma babamla ilgilenemem, o da dağınık bir adam,arkasını toplayamam o halde.Bunalıma girdim yaa.Napsam naydım edin?

Son düzenleme:
Teklif mantıklı senin yardıma ihtiyacın var bir de bakıma muhtaç birine değil halan idare etsin onu

Yalnız baban ile aynı tuvaleti kullanamam vs fikri çok uç değil mi

Hijyen takıntılarınızı Bebek doğmadan gözden geçirmenizi tavsiye ederim

Halanızla konuşun güzel bir dille anlatsın babanıza. Bebek bakımı,geleni gideni, lohusalık halleri gibi bir sürü şeyle uğraşacaksınız. Size bakacak birine ihtiyacınız olacak. Bir de babanızın yemeğiydi çamaşırıydı uğraşmak zorunda kalacaksınız.Babanız elbette bunlar yapılır ama zamanlama olarak çok yanlış.Bir de eve bebek gelince ilişkiler de değişiyor iki kişiyken üç kişilik bir aile olunuyor. Hassas dönemleri eşinizle başbaşa geçirmeniz çok daha iyi olur.Hayırlı doğumlar dilerim.

Teklif mantıklı senin yardıma ihtiyacın var bir de bakıma muhtaç birine değil halan idare etsin onu

Yalnız baban ile aynı tuvaleti kullanamam vs fikri çok uç değil mi

Hijyen takıntılarınızı Bebek doğmadan gözden geçirmenizi tavsiye ederim
Teşekkürler.Tuvalet olayı uç gelebilir size belki ama malum doğum sonrası enfeksiyon riski var,dikişler olacak ve maalesef babam temiz kullanmıyor klozeti sorun bu.

1 ay babanın ne işi var ya ilk kez duydum, genelde babalar 1 hafta bile kalmıyor doğumdan sonra.
Halanızdan yardım isteyin, o açıklasın madem.

kulaktan dolma bilgilerle şimdiden canınızı sıkmayın.
size birinci ağızdan diyen oldu mu?

her ihtimale karşı dersiniz yine halanıza. ne alaka baba'nın 1 ay kalması.

Teşekkürler.Tuvalet olayı uç gelebilir size belki ama malum doğum sonrası enfeksiyon riski var,dikişler olacak ve maalesef babam temiz kullanmıyor klozeti sorun bu.

İşte kirli ise çekersin sifonu gider

Çok pimpirikli olmak belki insanı fiziksel hastalıktan korur ama psikolojik olarak gergin birisi yapar

Dikişler vs de kolay kolay enfeksiyon kapmaz kaldı ki klozetin oturulan yerine dikişiniz vs temas etmez

Sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütün

İşte kirli ise çekersin sifonu gider

Çok pimpirikli olmak belki insanı fiziksel hastalıktan korur ama psikolojik olarak gergin birisi yapar

Dikişler vs de kolay kolay enfeksiyon kapmaz kaldı ki klozetin oturulan yerine dikişiniz vs temas etmez

Sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütün[/QUO Teşekkürler.Bazı şeyleri bizzat görmeden anlamak zor oluyor.Bu kadar basit olsa keşke

Babanın yanında emziremesin 3 ay önce doğum yaptim Afedersin sürekli insanın göğüsleri açık oluyor emzirmek için zaten bebeği meme ye tutturmak süt gelmesi için emzirmek falan öyle kolay işler değil yanında baban olması seni çok zor duruma sokar babana nazikçe söyle doğumdan 1 ay sonra falan gelsin yeni doğum yaptığında evde tek erkek eşin olsun yoksa hersey ayrı bi eziyet oluyor

Back
X