Lohusalik sendromu mu

Annem normalde yakin akrabanin cocuguna bakiyor gece benle kaldi annem izinli olmasina ragmen tum gun o aile de bize geldi
Gelen misafirler ablamlar zaten ama basim kaldirmiyor cocuk gurultusunu.
Ben anlamadım şimdi gelenlere konunuzda yakın akrabalar demişsiniz yorumunuzda ablamlar yazmışsınız. Ablanızsa gelmesi yanınızda olmak istemesi gayet normal geri alıyorum yorumumu, zaten misafir hükmünde olmaz bence abla, yanında uyunur da, “abla çocuk sesi çok geliyor, biraz yalnız mı kalsam” da denir yani.
Abla mı akrabalar mı gelen?

hayir gecede tek yaptigi sey bebegi bana vermek esim onu yapar dedim diye tavir aldi kizdi gitti.
Bebeğinizle siz ilgilenmelisiniz sevgili yeni anne, onun gündüz de gece de kokunuza ihtiyacı var, dünyada henüz başka hiç kimseyi tanımıyor 😊
Anneniz, eşiniz size başka konularda yardım etmeli, yemek, ev işleri, bakım vs.

Bu sekilde ifade ettiyseniz kirilmakta kizmakta hakli kadin. Siz isteginizde haklisiniz ama keske daha nazik bir sekilde soyleseymissiniz.
Gun icinde soyledim oda onlara kizdi ama onunda yapicak birseyi yok bende kotulukle soylemedim hani bu sekilde ikimizde yoruluyoz gece ben gunduz sen yorul dedim

Canım seni tüp bebek aşılama konularından tanıyorum. Gözün aydın. ❤️
Doğum nasıl geçti, normal doğum mu yaptın? Tüp bebek olunca normal doğum yaptırmaya pek yanaşmıyor sanki doktorlar.. Senin konuna girip alakasız şeyler sormuş oldum ama çok kafama takılıyor doğum konusu..

Back
X