Doğuma Hazırlık Lohusalıkta ilişki

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Siz sakamisiniz yoksa aklen bi engelinizmi var bende dusundum zararli oldugunu ilk cocugum haliyle tecrubeli olanlariniz varsa sordum hemen hara güre boyle beyinsiz cahil insanlarmi olur
:KK70: sakayım. bravo nasıl anladın... sen sezaryen dıkıslerının patlayacagını akıl edeme bende akıl engelı olsun .. sen zeka kupusun masallah allah yagdırmıs

Siz sakamisiniz yoksa aklen bi engelinizmi var bende dusundum zararli oldugunu ilk cocugum haliyle tecrubeli olanlariniz varsa sordum hemen hara güre boyle beyinsiz cahil insanlarmi olur
Beyinsiz ve cahil diyene bak.Hanimefendi bence sizden ala cahil olmaz.Olamaz yani.Kör cahil,zir cahil.Yahu ameliyatın 10.gununde sex yapmayı düşünen biri mi cahil dio baska üyeye.Aciklama geregi bile duymuyorum.Zira cahille sohbeti kesmek lazım.

Aynen kral biz cahiliz sizin sorularınıza büyük nezaketle cevap verip böyle karşılık görürüz. Lohusalığınıza verelim

ha bide ben cok net hatırlıyorum 10. gun pansumanı bırakmıstım.. cahıl cuhela işler . havada mı yapıcak o ısı dokunmadan klozete otururken canım yanar dıye 3.5 attım ne sexmıs arkadas. bosta kalmasın kocanın seysı bı yer bulun da yerlestırın.

:KK70: sakayım. bravo nasıl anladın... sen sezaryen dıkıslerının patlayacagını akıl edeme bende akıl engelı olsun .. sen zeka kupusun masallah allah yagdırmıs
Gerizekali patliycagini bende dusundum doktor 10-20 gun arasi iliskiye girebilrsin duruma gore dedi yinede sorim dedim ne Beyinsiz insanlar varmis bende burda soru soruyorum

Beyinsiz ve cahil diyene bak.Hanimefendi bence sizden ala cahil olmaz.Olamaz yani.Kör cahil,zir cahil.Yahu ameliyatın 10.gununde sex yapmayı düşünen biri mi cahil dio baska üyeye.Aciklama geregi bile duymuyorum.Zira cahille sohbeti kesmek lazım.
Ne var yani yinede sormak istediysem dengesiz dengesiz insanlar varmis ne bileyim

Back
X