Canım en riskli dönemdesin potansiyel hamile adayısın. Çünkü rahmin tertemiz Doğumdan dolayı. Bebek isteği zaman rahmin ilk bi sene çok riskli zaten. Bence başka bi yol ile korun bebişin çok ufak
Arkadaşım süt korur diye düşündü ve hamile kaldı. Ilk çocuğunu sütten kesmek zorunda kaldığı için psikolojisi de kötü oldu. Bende yeni doğum yaptım, spiral taktiricam veya lastik gibi birşey var, yeni çıkmış, bir arkadaşım taktirdi, öğrenip yazarım, onu dusunuyorum hap emzirdigimiz için riskli bence, aile hekimimde tavsiye etmedi
Canım en riskli dönemdesin potansiyel hamile adayısın. Çünkü rahmin tertemiz Doğumdan dolayı. Bebek isteği zaman rahmin ilk bi sene çok riskli zaten. Bence başka bi yol ile korun bebişin çok ufak
Hiç bir fark Yok canım. Bizim normal Doğumda attığımız kanı sen lohusalıkta bol bol attın rahim temizlendi . Kondom dene eğer başka çaren yoksa. Bende kondom kullandım Doğumdan sonra
Doğal yöntemle korunmak? Geri çekmeden bahsediyorsanız bu bir korunma yöntemi değil. Kendinize uygun bir korunma yöntemi seçerseniz korkulara gerek kalmaz :) Doğumdan sonraki 41. gün spiral taktırdım.. Memnun değilim ama sizde işe yaramayacağı anlamına gelmez.. Deneyin derim..