lohusalıkta neler yaşıyosunuz duygularınız ne alemde?

komagene

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
787
60
318
Adana
kızlar bebişlerimiz geldi çok şükür,yavaş yavaş iyileşmeye de başladık sizler de bnm gibi duygusal çalkantılar yaşıyor musunuz bu dönemde? bu yaşadıklarımız normal mi?gelin burdan paylaşalım:14:

bnm yanıma doğum için kayınvalidem geldi sağolsun herşeyi yapıyor ev işleri yemekler ama ev ev üstünde olmuyor 22 gün oldu doğum yapalı heran beraberiz gelen misafirlerimin bebekle ilgili sorularını bile bnm yerime o cevaplıyor,mutfakta bnm temizlik anlayışım farklı onun ki farklı evimin düzeni tamamen değişti bunlar beni sıkıyor bi yandanda vicdan azabı duyuyorum nankörlük mü yapıyorum die?
daha 4 ay kalacak yanımda,sıkılmıyor evimi hiç aramıyorum diyor bebeğe bakmaya gelirim sen işe başlayınca diyor şuan izindeyim ama bu duygular beni boğuyor sizler ne alemdesiniz?

bnm yanıma doğum için kayınvalidem geldi sağolsun herşeyi yapıyor ev işleri yemekler ama ev ev üstünde olmuyor 22 gün oldu doğum yapalı heran beraberiz gelen misafirlerimin bebekle ilgili sorularını bile bnm yerime o cevaplıyor,mutfakta bnm temizlik anlayışım farklı onun ki farklı evimin düzeni tamamen değişti bunlar beni sıkıyor bi yandanda vicdan azabı duyuyorum nankörlük mü yapıyorum die?
daha 4 ay kalacak yanımda,sıkılmıyor evimi hiç aramıyorum diyor bebeğe bakmaya gelirim sen işe başlayınca diyor şuan izindeyim ama bu duygular beni boğuyor sizler ne alemdesiniz?

4 ay mi kalicak:53: Allah yardimcin olsun cok uzun yaaa:))) gerci yardim etmesi dusunceli biri oldugunu gosteriyor sadece sure uzun:))

valla biz de annem burdayken esimle hic konusmuyorduk resmen yabanci olmustuk simdi yeni yeni toparliyoruz esimle... erkekler kadinlardan daha lohusa zaten:Pp bu nedenle de sutum biras sikintili mecburen mama takviyesi yapiyorum:(((

benim yarin kirkim doluo bakalim biticek mi bu sendrom cunku coook sinirli ve gerginim:18::18:

abartmışş.. keşke kimseyi cagırmasaydın ... ben bir haftadır yalnızım üstelik genc ve deneyimsizim.. ama halloluyor evdeki yardımcı olan kişi gitmeden düzenini oturtamıyorsun eltim gitti herseyimiz düzene girdi... yani kendi düzenimize girdik bebekte o duruma alışıyor... haa eltim varken hersey benim icin daha kolaydı evi derleyen toplayan yemek yapan vardı ben sadece bebege bakıyordum,şimdi herşeyi ben yapıyorumm.. bence soyle gitsin eşin yollasın... yaşına girince gidecek neredeyseeeee..herkesin bir hayatı var canımmm

BGn SANIRIM 27.GUNUME GIRDIK ..WE NE GARIP KI YENI YENI DEPRESYONA BASLADIM GELEN BUTUN MISAFIRLERIN AYNI LAFLARI SÖYLEMESI BENI BUNALTTI ARTIK BAGIRMAYA BASLADIM DUN TEYZEME FELAN BAYAGI BAGIRDIM EMZIR ACIKMIS DEYINCE..BU LAFI DIYEN BENIM DÜŞMANIM OLDU ARTIK..COCUGU GÖREN BAYILIYOR KIMSE MAASALLAH DA DEMIYOR ..GUNDUZ COK ZAMAN UYUYOR KIZIM YOK BIRAK UYUSUN YAZIK DIYORLAR BU KEZ DE GECE BEN CEKIYORUM ..COK SIKICI BIR DÖNEM VE INSANLARA MUHTAC GIBI HISSETMEK COK ZOR ..EŞİMLE DE KONUSAMIYORUZ 2-3 GUN OLDU KAYINVALIDEM GITTI ANNEM BAKIYOR AMA BENIM ILTIFATA,İLGİYE IHTIYACIM WAR ..AYNAYA BAKMAK BILE ISTEMIYORUM ,KILOLAR DA DURUYOR ZATEN..EŞİM DE ANLAMIYOR ..HERKESTEN BIKTIM HERGUN AYNI ACIKLAMALARI YAPMAKTAN,AYNI ŞEYLERI ANLATMAKTAN BUNALDIM ..BILEN BILMEYEN HEP AKIL WERIYOR..KENDIMI SOKAKLARA ATASIM WAR DA BEBEGI TASIYAMAM TEK DIYE GIDEMIYORUM ..CIGLIK ATMAK BAGIRMAK ISTIYORUM RESMEN ..UYKUSUZLUK DA EN COK ÖZLEDIGIM SEY..

abartmışş.. keşke kimseyi cagırmasaydın ... ben bir haftadır yalnızım üstelik genc ve deneyimsizim.. ama halloluyor evdeki yardımcı olan kişi gitmeden düzenini oturtamıyorsun eltim gitti herseyimiz düzene girdi... yani kendi düzenimize girdik bebekte o duruma alışıyor... haa eltim varken hersey benim icin daha kolaydı evi derleyen toplayan yemek yapan vardı ben sadece bebege bakıyordum,şimdi herşeyi ben yapıyorumm.. bence soyle gitsin eşin yollasın... yaşına girince gidecek neredeyseeeee..herkesin bir hayatı var canımmm[/QUO

kesinlikle bnde tek başıma halledebilirim zaten artık yemek falanda yapıyorum...annemi geçen sene kaybettim doğum için kayınvalidem geldi ben 1-2 ay kalırlar zannediyodum bilmiyordum ki!!!!!!!!şimdi de işim bitti git dermiş gibi olur zaten daha kayınbabam gelecek:((((((( ama bunalıyormuş insan nekadar kaynanan iyi de olsa...

BGn SANIRIM 27.GUNUME GIRDIK ..WE NE GARIP KI YENI YENI DEPRESYONA BASLADIM GELEN BUTUN MISAFIRLERIN AYNI LAFLARI SÖYLEMESI BENI BUNALTTI ARTIK BAGIRMAYA BASLADIM DUN TEYZEME FELAN BAYAGI BAGIRDIM EMZIR ACIKMIS DEYINCE..BU LAFI DIYEN BENIM DÜŞMANIM OLDU ARTIK..COCUGU GÖREN BAYILIYOR KIMSE MAASALLAH DA DEMIYOR ..GUNDUZ COK ZAMAN UYUYOR KIZIM YOK BIRAK UYUSUN YAZIK DIYORLAR BU KEZ DE GECE BEN CEKIYORUM ..COK SIKICI BIR DÖNEM VE INSANLARA MUHTAC GIBI HISSETMEK COK ZOR ..EŞİMLE DE KONUSAMIYORUZ 2-3 GUN OLDU KAYINVALIDEM GITTI ANNEM BAKIYOR AMA BENIM ILTIFATA,İLGİYE IHTIYACIM WAR ..AYNAYA BAKMAK BILE ISTEMIYORUM ,KILOLAR DA DURUYOR ZATEN..EŞİM DE ANLAMIYOR ..HERKESTEN BIKTIM HERGUN AYNI ACIKLAMALARI YAPMAKTAN,AYNI ŞEYLERI ANLATMAKTAN BUNALDIM ..BILEN BILMEYEN HEP AKIL WERIYOR..KENDIMI SOKAKLARA ATASIM WAR DA BEBEGI TASIYAMAM TEK DIYE GIDEMIYORUM ..CIGLIK ATMAK BAGIRMAK ISTIYORUM RESMEN ..UYKUSUZLUK DA EN COK ÖZLEDIGIM SEY..

bnde aynı iltifata ilgiye ihtiyaç duyuyorum kilo derdi yetmiyormuş gibi kaynanam hergün tartılıp hergün zayıfladığını söylüyor ne bileyim işte basit basit şeylere takılıyorum eşim çok anlayışlı ama erkeklerin anlayabileceği şeyler olmadığı için ona anlatsam onun annesini istemiyorum gibi bi durum oluşcak halbu ki ben kafa dinlemek istiyorum kendi düzenimi devam ettirmek istiyorum...

benimde bugun 43 gündeyim kırkım çıktı ilk günler dahada zordu kayın validem sagolsun sormadı bile bir ihtiyacın varmı diye garip insan zaten hiç açmıyalım o konuyu morelim bozuluyor annemle aynı şehirdeyiz annem kaldı 20 gün sonrasında gidip geliyor evine yemek henüz yapmadım eşim ev annem yapıyor aşırı duygusalım aanne olmak çok zormuş evet hep aynı şeyler göbek hala aynı birte k bu dönemde agdaya gititm geldim koştura koştura eşimle çok iyidik çocuk olduktan sonra ben ona kızıyorum bagırıyorum aramızda limonu zor sahip olduk bebege biz tüp vs denemeler o yüzden bebek benim herşeyim hiç offf demiyorum bebegim için biraz zor bebek çok gazlı sürekli kucagımda dün sıfır uyku ile güne başladık ama inşallah geçecek bu günler bebeklerinizi güle güle büyütün dünyanın en büyük varlıkları...

Back
X