lohusam bitiyor fakat bi sorunum var lutfen yoruma katılın

hatice96

Bir kız we ikinciyi bekleyen bir anne 😇
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
88
47
38
28
Doğum yaptıktan 2 hafta kan aktı sonrasında akıntım durmuştu iltihap gibi akıntı vardı we 3 gündür hiç beklemeden aşırı kan akıyor hemde kıpkırmızı sizce normal mi ilk doğumum bu benim yorum yapın lütfen ???
Birde 1 haftadır korse takıyorum karnım kasıklarım en çokta sol bacağım sancıyor ağrıyor sizce de niye bu ağrı???

hemen bi doktora gidin korse takmayı da bırakın bence korseyi doktorunuz mu tavsiye etti ? Bide akan kan parlak kırmızı renkte mi?

hemen bi doktora gidin korse takmayı da bırakın bence korseyi doktorunuz mu tavsiye etti ? Bide akan kan parlak kırmızı renkte mi?
ewet akan kan kırmızı peti öğlen koduydum şimdi çok ıslanmış pet

Bence doktora gidin ya da telefonla arayip bi sorun,kanamaniz fazlaysa sizi zor durumda birakabilir. Lohusalik bitmeden,bikac gün önce benim de kanamam artmisti ancak koyu renkteydi doktoruma sorduğumda olabileceğini endişe etmememi söyledi ama bu kanama bir gün falan sürdü sonra da azaldı tekrar ve bitti ben sezeryan doğum yaptım, korse takmadım doktorum tak ya da takma demedi ama normal doğum yapan bi arkadaşıma doktoru takmamasını söylemişti. Üşüttüyseniz ya da zorladıysanız da sancı olabilir en iyisi bi doktora görünmek parlak kırmızı kan kanamanızın yeni olduğunu gösteriyor.

yarın spiral taktırmak için hastaneye gidecem olmazsa dr a Bi sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…