• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusayım 2. Ayda regl oldum

Tugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.090
Puanlar
83
İlk çocuğumda 40. Gün olmuştum regl ikinci oldu bugün tam 2 aylık adet oldum moralim çok bozuldu sütümü etkiliyor gibi geliyor bana adet olmak sizce de öyle mi kızlar ?

İlk çocuğumda 40. Gün olmuştum regl ikinci oldu bugün tam 2 aylık adet oldum moralim çok bozuldu sütümü etkiliyor gibi geliyor bana adet olmak sizce de öyle mi kızlar ?
Benimde 2 doğumunda düzenim hiç değişmedi birini 3.5 sene birini 3 sene emzirdim🤣 aşkım onun adetle alakası yok bol bol emzir doğru şeylerle beslen kafi

Ben de 2 ayda oldum

Benimde 2 doğumunda düzenim hiç değişmedi birini 3.5 sene birini 3 sene emzirdim🤣 aşkım onun adetle alakası yok bol bol emzir doğru şeylerle beslen kafi
İyi o zaman emdiğin sürece adet olmazsın diyorlar emziriyorum bende o yüzden bi tedirgin oldum

İyi o zaman emdiğin sürece adet olmazsın diyorlar emziriyorum bende o yüzden bi tedirgin oldum
Hayır ne kuzum ne alakası bu süt korur muhabbetine bağlıyorlar galiba ama.alakasi.yok.yani süt olması.temiz.beskenme bol.su genetikle.alakalidir çok büyük acı ve streste yasamiyorsan sütünde kesilmez bakma sen çevremdekiler hiç iyi konuşmaz zaten lohusa kadinada yeni anneye de hep ben biliyorumcular olacak etrafında manipülasyon gelme😂

İki doğumda da ikinci ay regl olmaya başladım. Ama iki çocuğumu da iki yaşına kadar emzirdim.

Hayır ne kuzum ne alakası bu süt korur muhabbetine bağlıyorlar galiba ama.alakasi.yok.yani süt olması.temiz.beskenme bol.su genetikle.alakalidir çok büyük acı ve streste yasamiyorsan sütünde kesilmez bakma sen çevremdekiler hiç iyi konuşmaz zaten lohusa kadinada yeni anneye de hep ben biliyorumcular olacak etrafında manipülasyon gelme😂
Kız açtığım her konuda varsın maşallah hızına yetişilmiyo 😂🥰

Bir tane hormon var prolaktin olur kendisi yükselince yumurtlama olmuyor doğal olarak adet de olmuyor buna da süt koruyor diyorlar işte aslında koruyan hormonlar

2 ayı bile beklemedi bende sanki geç kalmış gibi, 40ı çıkarınca hemen geldiler şahaneleri… 2 doğumda da… ve hala emziriyorum 4.ye oluyorum. Emzirmeyi etkilemez sadece biraz süt azalabilir o da sıvı kaybındandır bol su için. Aslında bir yandan bakılınca da iyi oluyor çünkü artık yumurtluyorsunuz ve korunmanız gerektiğini biliyorsunuz, kaza yaşamazsınız.

Bende 4.ayda adet oldum hic fark yoktu. Beslenmeyle alakasi var bol sebze et serbet yiyin icin

2 ayı bile beklemedi bende sanki geç kalmış gibi, 40ı çıkarınca hemen geldiler şahaneleri… 2 doğumda da… ve hala emziriyorum 4.ye oluyorum. Emzirmeyi etkilemez sadece biraz süt azalabilir o da sıvı kaybındandır bol su için. Aslında bir yandan bakılınca da iyi oluyor çünkü artık yumurtluyorsunuz ve korunmanız gerektiğini biliyorsunuz, kaza yaşamazsınız.
Benim ilk çocuğum 3 aylıkken bronşit olmuş doktor 4 gün yatış verdi çok üzülmüştüm o zaman sütüm çok fazlaydı mastit oluyordum sürekli o kadar sertti sonra bi azaldı sütüm neler yaptım neler 8 aya kadar emzirebildim. Sonra zaten meme reddi falan derken bıraktı. Şimdi bunda da içimde hep o korku var. Bir haftadır yine sert olan göğüslerim yumuşadı üstüne adet oldum diye korktum. Tabi kendimi ilk çocuk kadar etkilememeye çalışıyorum bol su içiyorum dikkat ediyorum et salata vs düzenli beslenme olabildiğince yapıyorum. Göğüs yumuşaklığı sütün azaldığı anlamına da gelmezmiş tamam ama inşallah öyle olur ya 🙏 6 aya kadar en azından emsin çok istiyorum

Back
X