Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2 doğumunda düzenim hiç değişmedi birini 3.5 sene birini 3 sene emzirdimİlk çocuğumda 40. Gün olmuştum regl ikinci oldu bugün tam 2 aylık adet oldum moralim çok bozuldu sütümü etkiliyor gibi geliyor bana adet olmak sizce de öyle mi kızlar ?
İyi o zaman emdiğin sürece adet olmazsın diyorlar emziriyorum bende o yüzden bi tedirgin oldumBenimde 2 doğumunda düzenim hiç değişmedi birini 3.5 sene birini 3 sene emzirdimaşkım onun adetle alakası yok bol bol emzir doğru şeylerle beslen kafi
Hayır ne kuzum ne alakası bu süt korur muhabbetine bağlıyorlar galiba ama.alakasi.yok.yani süt olması.temiz.beskenme bol.su genetikle.alakalidir çok büyük acı ve streste yasamiyorsan sütünde kesilmez bakma sen çevremdekiler hiç iyi konuşmaz zaten lohusa kadinada yeni anneye de hep ben biliyorumcular olacak etrafında manipülasyon gelmeİyi o zaman emdiğin sürece adet olmazsın diyorlar emziriyorum bende o yüzden bi tedirgin oldum
Kız açtığım her konuda varsın maşallah hızına yetişilmiyoHayır ne kuzum ne alakası bu süt korur muhabbetine bağlıyorlar galiba ama.alakasi.yok.yani süt olması.temiz.beskenme bol.su genetikle.alakalidir çok büyük acı ve streste yasamiyorsan sütünde kesilmez bakma sen çevremdekiler hiç iyi konuşmaz zaten lohusa kadinada yeni anneye de hep ben biliyorumcular olacak etrafında manipülasyon gelme![]()
Tek rakibim THYKız açtığım her konuda varsın maşallah hızına yetişilmiyo![]()
Bir tane hormon var prolaktin olur kendisi yükselince yumurtlama olmuyor doğal olarak adet de olmuyor buna da süt koruyor diyorlar işte aslında koruyan hormonlarİyi o zaman emdiğin sürece adet olmazsın diyorlar emziriyorum bende o yüzden bi tedirgin oldum
Onun çok fırın ekmek yemesi lazım sana yetişmek için kuzumTek rakibim THY![]()
OlabilirOnun çok fırın ekmek yemesi lazım sana yetişmek için kuzum![]()
Bende 4.ayda adet oldum hic fark yoktu. Beslenmeyle alakasi var bol sebze et serbet yiyin icinİlk çocuğumda 40. Gün olmuştum regl ikinci oldu bugün tam 2 aylık adet oldum moralim çok bozuldu sütümü etkiliyor gibi geliyor bana adet olmak sizce de öyle mi kızlar ?
Benim ilk çocuğum 3 aylıkken bronşit olmuş doktor 4 gün yatış verdi çok üzülmüştüm o zaman sütüm çok fazlaydı mastit oluyordum sürekli o kadar sertti sonra bi azaldı sütüm neler yaptım neler 8 aya kadar emzirebildim. Sonra zaten meme reddi falan derken bıraktı. Şimdi bunda da içimde hep o korku var. Bir haftadır yine sert olan göğüslerim yumuşadı üstüne adet oldum diye korktum. Tabi kendimi ilk çocuk kadar etkilememeye çalışıyorum bol su içiyorum dikkat ediyorum et salata vs düzenli beslenme olabildiğince yapıyorum. Göğüs yumuşaklığı sütün azaldığı anlamına da gelmezmiş tamam ama inşallah öyle olur ya2 ayı bile beklemedi bende sanki geç kalmış gibi, 40ı çıkarınca hemen geldiler şahaneleri… 2 doğumda da… ve hala emziriyorum 4.ye oluyorum. Emzirmeyi etkilemez sadece biraz süt azalabilir o da sıvı kaybındandır bol su için. Aslında bir yandan bakılınca da iyi oluyor çünkü artık yumurtluyorsunuz ve korunmanız gerektiğini biliyorsunuz, kaza yaşamazsınız.