Lohusayım amaan dikkat !

Ay cidden hepsi aynıymıııışşş hepsinin köküne kibrit suyu :KK53: ben doğum yapalı 3 Ay oldu
Ama en iyisini bn yapmışım galiba beni evine götürüp öle bakmak istedi bn kabul etmedim perşembe günüydü taburcu oldum evime geldim anne pazar gününe kadar kalın sonra bn yanlız kalcam kızımla birbirimize alışalım dedim öle reddedtim şaka yoluyla oda güldü taam dedi. Yine de son gün görümcek yüzünden sorun çıktı küstüler ama çok ta tın :KK49:
Oğulları elimde nasıl olsa çok şükür.. şimdi mecbur bana çok iyi davranıyolar ayda yada iki ayda bi evime geliyolar :KK54:

Sezeryan sonrasi eve ciktigim ilk gun ve doguma girecegim son gun cok huysuzdum ve bunu cevreme yansittigim icin oturup aglamistim. Sonucta benim duygusal gerginliklerimi kimse cekmek zorunda degil. Sonrasinda cok zorlanmadim 20 gun oldu bugun oglum dogali sadece her kafadan farkli bir bebek bakimi anlatisi cikiyor o beni cok kizdiriyor hala☺☺bide kimseye guvenip emanet edemiyorum o anlattiklari yuzunden aynisini yapacaklar diyebunlari da atlatirsam sanirim lohusalik dedigimiz bu donemi hayirlisi ile bitirmis olucam

Aynen benim yasadiklarimdan ornekler yazmissin daha da gelen giden bitmedi cekcem yani ve insanlarin agzida durmuoki herkes herseyi bilio her kafadan bi ses cildirtio yani

Bebek her agladiginda sebep mutlaka annedir. Ve kayinvalidenin ilk aklına gelen doymuyor bu çocuk mama verelim. Herkese gelin ise başlayacak bebeğe ben bakicam diye yaygara yapması evinde oda hazirlatmasi ama bu hayalinin hüsranla sonuçlanması :)

Back
X